Igranka se vratila u grad: Danas na programu dekupaž radionica, humanitarna akcija i zumba

0

Na prepunom platou ispod Mosta slobode, sinoć je održana prva igranka na Štrand Summer Festu – Kao u dobra stara vremena.

_ADR1111

Uz hitove Đorđa Marjanovića, Arsena Dedića, Gabi Novak, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Kiće Slabinca, grupe Džentlmeni i mnogih drugih, plesalo se bez prestanka. Na podijumu za igru mogli ste da vidite sve generacije, profesionalne igrače, parove koje su se na takvim igrankama i zaljubili, ali i one stidljivije koji su prvo merkali sa klupe i čekali svoju pesmu kako bi zauzeli podijum.

_ADR0936_ADR0979_ADR0984_ADR0985_ADR0995_ADR1009_ADR1042_ADR1087

Pesmom Zvižduk u 8 smo se pozdravili i najavili novo druženje za sledeći petak od 20h sa nadom da će igranka na Štrand Summer Festu ovog leta postati tradicija.

_ADR0780_ADR0783_ADR0784_ADR0793_ADR0808_ADR0822_ADR0826_ADR0839_ADR0858_ADR0876_ADR0886_ADR0887_ADR0898

Najmlađi su juče na Štrand Summer Festu imali i druženje sa svojim omiljenim likovima iz crtanog filma Patrolne šape. Igraonica Dum pa dumizvela je dečiju predstavu, a glumci kostimirani u likove iz Patrolnih šapa družili su se sa mališanima.

Bogat program očekuje nas danas na platou ispod Mosta slobode.

Najbolju domaćicu biramo od 11h, a danas su na meniju slane kiflice. Dođite, probajte sjajne specijalitete i kupite ih po simboličnoj ceni, jer je ova akcija humanitarnog karaktera, a sva hrana koja se ne proda, takođe će biti donirana.

Kreativce i one koji žele da nauče neki novi hobi, pozivamo da nam se pridruže od 15h kada će se održati radionica dekupaža. Ponesite predmet koji želite da ukrasite.

U 18h, i ove subote, vežbamo zumbu sa Mimom.

Svi sadržaji su besplatni, dovoljno je da nam se pridružite.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Foto: Štrand Summer Fest

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.