PREPOZNAJTE IH NA VREME: Šest veština odličnog ljubavnika

U svom bogatom iskustvu sa pacijenticama uočila je šest osnovnih vrlina koje bi idealan ljubavnik za ženu trebalo da ima.

Posvećen je oralnom seksu

- Muškarac koji se libi oralnog seksa za većinu žena je nepoželjan partner - kaže Koks.

Iako se odličan seks ne svodi samo na orgazam, oralni seks nije samo put kojim se on postiže, već često i način na koji muškarac pokazuje ženi da mu ništa na njenom telu nije gadljivo.

Sluša bez uvrede

Kod seksa sa novim partnerom potrebno je vreme da se oboje usklade, a najlakši način osiguravanja užitka je komunikacija u krevetu. Budući da je na muškarcima često veći pritisak njihov ego je veći nego kod žena.

Muškarac koji se na uputstva kao što su sporije, brže, niže uvredi nije materijal za dobrog ljubavnika.

Ne hvali se da je najbolji svetski ljubavnik

Želja da zadivimo partnera svojstvena je i muškarcima i ženama. Ali, ako on potencira i govori koliko je dobar to ume itekako da odbija.

Nije mu važan samo sopstveni orgazam

Nepisano pravilo je da muškarac sačeka nju, a zatim se posveti isključivo sopstvenom užitku. Muškarac koji ni na samom početku odnosa ne posvećuje pažnju njoj retko će dobiti priliku za drugi pokušaj.

Daje iskrene komplimente

- Tata mora da ti je lopov jer je ukrao zvezde i stavio ih u tvoje oči - primer je neoriginalnog i otrcanog komplimenta.

Iskreni i jednostavni komplimenti su pokazatelj da je iskreno zainteresovan.

Ne povlači se posle seksa

Iznenadan odlazak, ustajanje iz kreveta i zbunjenost nikako nisu ponašanje koje će žene da cene.

- Ako ne znate šta da uradite radije to iskreno recite, nego da bežite glavom bez obzira. Najvažnije je da budete što prirodnijI - kaže Koks.

Izvor: Super žena

Pogledajte još