PREPORUKA ZA DANAS: Jovana Knežević – knjiga, događaj, vino, odmor, restoran

Jovana je, takođe, vlasnica magazin bloga JollyWoman u kome govori o različitim ženskim temama na temu mode, lepote, zdravlja i sl. Pre dve nedelje je svoju ljubav sa mladim džudistom Vasilijem Šipčićem krunisala brakom.

Danas daje svojih 5 preporuka za naš portal!

Foto: Promo

KNJIGA USPEH JE U NAMA

Knjiga koja dokazuje da je istinska sreća stvar uspeha, a ne obrnuto, i da istinska sreća i uspeh ne mogu postojati bez ličnog razvoja i rada na sebi. Suštinski uspeh znači biti svoj, predstaviti najbolji deo sebe u svakoj situaciji. Kada uspeh vrednujemo u skladu sa svojom pravom prirodom, a ne s onim što nameću spoljna merila uspeha, onda doživljavamo ispunjenje i životnu radost. Štivo za svako doba dana, godine, života Uspeh je u nama, Dragane Jovanović.

www.laguna.rs


DOGAĐAJ

Sutra, 4. jula, će Aleksandra Denda, mlada i talentovana jazz i soul kantautorka iz Beograda, predstaviti svoj novi album Dreamer. Njena muzika opušta i budi tu letnju lepršavost i zaljubljenost u apsolutno sve.

citymagazine.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO

Domaine de la Baume Chardonnay Les Vignes de Madame, suvo, voćkasto – jabuka, s malo hrasta i taman balansiranih kiselina koje naglašavaju pitkost odličnog letnjeg vina.

www.domaine-labaume.com/fr


ODMOR

Toplo preporučujem novootvoreni hotel u Crnoj Gori, Kalamper. Nalazi se u Dobrim vodama, nadomak Bara, i pruža potrebnu romantiku, tišinu, savršen pogled na more i čistu vodu. Hrana koju možete probati u restoranu je pre svega neobična, ali sa svim dobro poznatim ukusima.

www.kalamper.co.me

Foto: Promo

RESTORAN

Ovo će verovatno svima biti čudno, ali ja se uvek vraćam dobrim ćevapima i roštilju. Ćevabdžinica Kasaba u Andrićgradu, Višegrad. Ovaj restoran ne samo da nudi dobru hranu, već pruža i savršen ambijent koji je prisutan u celom gradu posvećenom našem nobelovcu. Uživanje obezbeđeno svim čulima! Odličan način da provedete vikend i odmorite se, a i dobro najedete.

www.andricgrad.com

Autor: Nina Dotlić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.