SLOMLJENA: Sonja izgubila i muža i ljubavnika

Budući da je vest o krahu ljubavi između poznatog para Vuksanović odjeknula brzinom svetlosti, mediji, javnost, a i Acine kolege, ne prestaju da govore o tome.

Usledio je razvod, uz Lukasove navode da mu je dugogodišnja saputnica spletkarila iza leđa, dok se Sonja tim povodom nije oglašavala.

Ipak, iako sa društvenih mreža uzvraća svima osmehom, Sonja nije najbolje podnela vest o Lukasovoj novoj romansi.

- Sonji je veoma teško. Nije očekivala da će Aca za tako kratko vreme naći neku, a kamoli da će je predstaviti javnosti. Pritom, Jarić je demantovao da je imao bilo šta sa Sonjom i otišao je sa bivšom suprugom Adrijanom Limom na more. To ju je slomilo! Bez obzira na sve, Sonja se ne poverava nikome, jer je svesna situacije u kojoj se nalazi i da je medijima sve lako dostupno. Loše se oseća zbog svega. Šta god da se dogodilo, ipak su oni bili porodica, proveli su tolike godine zajedno i normalno je da ju je sve ovo zabolelo - priča izvor upućen u čitavu priču i dodaje da su Sonju mnogi Lukasovi potezi iznenadili.

- Ona nije očekivala ni da će joj Aca javno uputiti poruku na društvenim mrežama. To je za nju bio pravi šok, a kada je to nekako prebolela, saznala je za Branislavu, njegovu novu devojku. Ovaj period je vrlo težak i bolan za nju, pa gleda da se usmeri na decu i da pobegne od svega. Zbog toga ne želi da se oglašava, bar dok se sve ne stiša. Tugu leči sa svojim najbližim prijateljima, malim, ali odabranim krugom ljudi - objašnjava izvor blizak Sonji.

Da sreću kvari neko treći, dokaz je upravo proslavljeni košarkaš Marko Jarić, koji je sve priče o romansi sa Sonjom demantovao.

Zbog raznoraznih medijskih napisa, Jarić se usmerio na svoje mezimice Valentinu i Sijenu, koje je odveo u Crnu Goru.

Ipak, on je na odmor poveo i bivšu ženu Adrijanu Limu, sa kojom je ostao u dobrim odnosima.

Za svoje dame obezbedio je luksuzan hotel u Budvi, gde su se i Adrijana i Marko čekirali u utorak.

Dok je Jarić posvećen staroj ljubavi, a Lukas okrenut novoj, Sonja očigledno utehu i rame za plakanje ima kod svojih prijatelja.

Izvor: Alo!
Foto: sonjavu/Instagram

Pogledajte još