Neljubazno osoblje u “Univeru”

Znam da su te žene jako bedno plaćene i da im nije lako da gledaju ljude čija jedna kupovina iznosi koliko i cela njena plata – ali to što se dešava je jednostavno – nedopustivo! Nekoliko puta mi se već dogodilo da mi se kasirke u prodavnici na Futoškom putu obraćaju kao da to što kupujem njima uzimam iz džepa a ne da pravim promet u firmi koja njima daje platu! Zaista, ne razumem! Osećam se svaki put kao da sam kriva što imam para za kupovinu! Dođe mi da poručim stvari online da se ne bih suočavala sa njihovim pogledima! Istini za volju, ranije sam živela na Limanu i nisam imala nijednu primedbu na rad kasirki u njihovom marketu na SPENS-u. Da li je reč o lošem izboru ljudi u toj prodavnici ili su im međuvremenu snizili plate pa su tako neljubazni, ne želim da sudim – znam samo da ću ih ubuduće izbegavati u širokom luku!

Autor: Nadlanu.com

Slični članci
4 komentara
 1. Pera says

  Strašno

 2. Luka021 says

  Isto se i meni desilo u njihovoj drugoj prodavnici. Ali ruku na srce, tako je skoro u svim supermarketima. Te žene rade za 20.000 dinara i nije čudo što su ubivene u pojam

 3. Ksenija says

  Nema pravila, nekad su super raspoloženi, nekad katastrofa! Sa druge strane, razumom ovo što kaže vaša čitateljka – nije lako kucati na traci za par minuta robu u iznosu od kojeg ti i porodica treba da živite ceo mesec!

 4. Leon says

  Isti su i oni kao i svi drugi! Eksploatišu jeftinu radnu snagu, za te pare više ni Kinezi neće da rade!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.