UDARA KONTRU LUKASU: Sonja ne želi da promeni prezime!

Lukas je pre nekoliko dana u intervjuu za jedan nedeljnik ispričao da se i zvanično razveo od Sonje, ali čini se da ta priča ne pije vodu, jer se Sonja i dalje na svim društvenim mrežama potpisuje kao Vuksanović.

- Njih dvoje više uopšte ne komuniciraju. Iako je Aca mislio da je uspeo da izgladi sve, te da više neće biti problema među njima i da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerkice Viktorije, Sonja je rešila da promeni ploču. Kada je videla da se Lukas samo nedelju dana nakon njihovog razgovora provodi sa novom devojkom u javnosti, rešila je da mu malo kontrira - kaže izvor blizak nekadašnjem paru.

S druge strane, Lukas tome ne pridaje previše pažnje, pa se ponaša kao pravi zaljubljeni tinejdžer.

- On koristi svaku priliku da se u javnosti pojavi sa Branislavom. Zna da će na taj način dodatno nervirati Sonju, pa je rešio da joj se maksimalno osveti za sve one priče koje su kružile prethodnih mesec dana. Iako je rekao da su zvanično razvedeni, od toga još nema ništa, a proces je u toku. Pitanje je šta će se sve desiti, s obzirom na to da je većina njihove imovine na Sonjino ime - dodaje izvor.

Lukas nema probleme samo sa još zvaničnom suprugom, već se svakodnevno bori sa negativnim komentarima koje dobija od svojih fanova. Svaka nova fotografija koju objavi sa novom devojkom izaziva bes onih koji ga prate na društvenim mrežama, međutim, on ne odustaje.

Da se situacija dodatno zakomplikovala, svedoči i to da je njegova sadašnja devojka Branislava Pašajlija još u braku, iz kojeg ima sina. Branislava je nakon frke koja je izbila zbog njene nove veze sina ostavila kod roditelja u Loznici, a situacija u njihovom domu takođe nije sjajna, jer se ne slažu sa ćerkinom odlukom.

- Imam dovoljno problema i bez novinara. Svašta se ovih dana pisalo, a mi to ne želimo da komentarišemo. Ja sam kulturan i dobar čovek, ali vas molim da idete odavde i da više ne dolazite - izjavio je nedavno otac nove devojke Aca Lukasa i time potvrdio da je razočaran izborom svoje ćerke.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još