LUKE BLACK 15. jula nastupa u Kulturnom centru GRAD

Ove subote, beogradska publika imaće priliku da uživo čuje singlove „D-Generation“, „Demons“, „Holding On To Love“, „Seek & Hide“ i poslednji koji je inspirisan noćnim životom Beograda - „Walpurgis Night“!

- U subotu ću izvoditi pesme koje sam pisao i izdao u protekle dve godine, ali i neke koje do sada publika nije čula, kao i obrade mojih omiljenih pesama. Elektronski pop, rok gitare i klavirske deonice su boje kojima će biti oslikan zvuk i program koncerta. Jedva čekam druženje sa beogradskom publikom - kaže Luke Black.

Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luke Black, početkom 2015. godine je postao prvi solo artist iz Srbije kojeg je potpisala najveća izdavačka kuća na svetu! Za Universal Music Group je do danas izdao dva EP-a i šest singlova!

Luke Black sa fanovima u Kini

Nakon zapaženih nastupa u Austriji i Hrvatskoj, Luke Black je bio u užem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji proleća prošle godine. U Kini željno čekaju njegov povratak nakon tri rasprodata koncerta u Šangaju, Pekingu i Huangžou prošlog leta. Od nastupa u Italiji, posebno se izdvaja onaj u San Marinu. Tokom poslednjeg Berlin Alternative Fashion Week-a, nastupao je u čuvenom Berghainu na modnoj reviji Ivane Pilje, nakon čega je usledio poziv za još jedan klupski nastup u tom gradu.

Ne propustite koncert momka koga u regionalnim medijima nazivaju "srpskim pop alhemičarem"!

Sve informacije saznajte OVDE!

Pogledajte još