NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA: Počela sam da se viđam sa Lukom pre razvoda od Ljube

Nataša Bekvalac sinoć je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je priznala da je Luku Lazukića, sadašnjeg momka, upoznala pre šest godina, a da je nastavila viđanje sa njim pre nego što se razvela od drugog supruga, Ljube Jovanovića.

- Upoznali smo se pre šest godina u Španiji. Bili smo na super plaži, on je specifičnog izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Prošetala sam pored tog stola gde je on sedeo, čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Popili smo nekoliko pića, bio je parti, a onda sam rekla: "Vidi ovog seksi Španca!" Šta žene drugo mogu da pričaju... Samo sam videla da se on okreće i kaže: "To nije nikakav problem"... - navela je Nataša na početku.

- Družili smo se nekoliko dana, on je meni posle toga rekao da se ženi, nismo imali kontakt. Shvatila sam da ako može ta hemija ponovo da mi se desi, znači da meni baš nije dobro... Verujem u večnu ljubav. Možda delujem kao sanjalica sa 37 godina, jesam, ali kada izgubim veru u ljubav ja mislim da ću prestati da dišem. U suštinsku ljubav verujem do kraja života - dodala je tokom emisije, da bi potom priznala da bi se bez problema udala za Luku, ali i da su se videli nekoliko nedelja pre njenog razvoda.

- Videli smo se pre razvoda, a otpočeli smo vezu odmah nakon njega - pojasnila je Nataša.

Pevačica dugo nije htela da priča o razlozima svog rastanka od Jovanovića, ali je u emisiji "Amidži šou" otkrila zbog čega joj brak sa Ljubom nije odgovarao i zašto ga je ostavila.

- Istina je da sam se razvela, nije lako. Bilo bi lepo da na početku emisije budeš malo nežniji - rekla je Nataša u emisiji "Amidži šou", a onda dodala:

- Mislim da je razvod strašno privatna stvar. Ja sam odlučila da tako bude. To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom, a to je zbog toga što nisam išla da kukam po medijima kako mi je. Razvod je samo stvar odluke, niko se ne razvodi zato što mu je dobro, nego zato što mu je loše. Ja volim svoj život, on brzo prolazi. Mediokritete sam odavno prerasla, ja živim srećan život bez obzira na to šta drugi pričaju o meni. Nisam bila srećna i to je sve. U principu, Ljuba i ja nemamo komunikaciju sada, ne znam da li je bolje tako, ali ja živim onako kako se osećam i nema šanse da odustanem od toga - zaključila je pevačica.

Izvor: Blic/Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još