PREPORUKA ZA DANAS: Ana Cakić - film, knjiga, restoran, noćni klub, vino

Trenutno boravi u Bejrutu, a sa svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu svakodnevno deli fotografije koje plene ogromnu pažnju javnosti budući da predstavljaju spoj njene lepote i atraktivnih pejzaža ove daleke zemlje.

Čitaocima našeg portala Ana danas preporučuje film koji ju je nasmejao do suza, knjigu koja joj je držala pažnju, restoran u čijem ambijentu i hrani uživa dok je u Beogradu, noćni klub koji tokom leta posećuje i vino koje ovih dana preferira.

Foto: Promo

FILM "LUDILO DEVOJAČKE VEČERI"

Moja apsolutna preporuka. Moj omiljeni žanr je komedija pa je zbog toga ovaj film lako pridobio svu moju pažnju. Pravi ženski film, dosta me podseća na seriju "Sex&Grad". Ukoliko vam deluje primamljivo, obavezno ga pogledajte, još uvek se emituje u bioskopima.

www.imdb.com

Foto: Promo

KNJIGA "PINK PANTER - MOJA ZATVORSKA ISPOVEST"

Knjigu je napisala Olivera Ćirković koja je pre svega bila jedna od najboljih srpskih košarkašica, a zatim je postala deo organizovane kriminalne grupe "Pink Panter". U knjizi je detaljno opisan njen život od reprezentacije do rešetaka, a svi likovi i događaji su stvarni. Knjiga koja inspiriše, motiviše i iz koje možemo naučiti dosta toga.

www.laguna.rs

Foto: Promo

RESTORAN "LORENZO&KAKALAMBA"

Moj omiljeni restoran u Beogradu je definitivno “Lorenzo&Kakalamba” koji se nalazi u Cvijićevoj ulici. Restoran se po svemu razlikuje od drugih. Sam ambijent pruža osećaj kao da ste otputovali u svoje snove. A sve što se unutra nalazi možete kupiti ...

www.lk.rs

Foto: Promo

NOĆNI KLUB - SPLAV "PORT"

Naravno, bez razmišljanja, omiljeno mesto za noćni provod tokom leta mi je splav "Port". Obožavam tu vrstu muzike kao i sam prostor. Tu dolazi sloj ljudi koji meni odgovara i zaista volim da idem tamo.

www.facebook.com/PortByCommunity

Foto: Promo

VINO "RUINART ROSE"

Veliki sam ljubitelj rose vina "Ruinart Rose", obožavam da ga konzumiram u prolećnom i letnjem periodu.

www.ruinart.com

Autor: Marija Milošević
Foto: Privatna arhiva/Promo

Pogledajte još