Idealan kupaći za svaki horoskopski znak

Ukoliko tragate za idealnim kupaćim kostimom, obratite pažnju na to koji je najbolji izbor naspram vašeg horoskopskog znaka.


Ovan

Ne obraćajte na pažnju na to šta je u trendu, već šta se vama dopada, a najbolje vam stoji nešto između sportske i šik varijante!

Bik

Vaš stil je vanvremenski i ono što ste kupili ranijih godina jednako dobro izgleda i ove sezone.

Bikini je uvek sjajan izbor za vas jer je vama važno da je i udobno, ali i da izgleda odlično.

Blizanci

Više nego iko drugi vi sjajno kombinujete razne printove i boje, pa su za vas idealni kupaći iz dva dela koje ste kupili pojedinačno.

Rak

Kako je isticanje ženskih linija vama veoma važno, jednodelni kupaći je veoma dobar izbor za vas i to u beloj boji kako bi dodatno istakli vašu sofisticiranu stranu.

Lav

Vama je neophodan bikini koji je teško ne primetiti, čije su boje toliko jarke da će se na plaži definitivno okretati za vama.

Devica

Iako vam veoma leže boje i modeli koje bi nosile čak i devojčice, jednodelni kupaći sa zanimljivom, ali i upadljivom šarom istaći će vašu ženstvenost i lepotu.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Vaga

Za vas definitivno nisu obični i već viđeni modeli, već nešto što je moderno i u jarkim bojama, ali i s neobičnim krojem.

Škorpija

Kada je boja u pitanju, ne morate mnogo da razmišljate - crna je idealna. Takođe, model nikako nije baš običan, već zanimljiv toliko da ukoliko dole obučete iscepan džins, komotno možete ići u izlazak u tome.

Strelac

Veoma volite dezene i boje koji privlače pažnju, pa je baš takav bikini dobar izbor!

Jarac

Volite nešto što je između sofisticiranog i seksi, pa je jednodelni kupaći sa providnim delovima odličan izbor.

Vodolija

Kada uočite kupaći koji je sve samo ne običan i po boji, po dezenu i po kroju, znajte da je čekao samo vas!

Ribe

Trebalo bi da izaberete nešto što je pomalo u boho stilu, a ipak ne previše opušteno. Dakle, jednodelni kupaći sa boemskim šarama.

Izvor: AstroZabava
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.