STIGAO NASLEDNIK: Porodila se Nataša Pavlović

Pored Nataše i njenog supruga, producenta Predraga Pavlovića, novom članu porodice najviše se odbradovao brat Oleg.

Podsećamo, ubrzo posle rođenja Olega, koji sada ima šest godina, bračni par želeo je da proširi porodicu, ali im to dugo nije uspevalo. Njihova borba za potomstvo trajala je čitavih pet godina.

Suprug i ja smo dugo želeli da proširimo porodicu, ali se to nikako nije dešavalo. Potpuno je bilo prirodno da me je takva situacija opterećivala i nisam verovala u onu priču da samo treba da se opustim i desiće se. Jednostavno, kada čovek nešto toliko želi kao što je dete, mora da razmišlja o tome. Međutim, desilo mi se da sam poslednjih meseci bila toliko prezaposlena da prvi put nisam stigla da mislim ni na šta drugo osim na emisiju. Čak nisam ni znala kada mi je ciklus, već sam samo u jednom trenutku registrovala da je prošlo dosta vremena od poslednjeg. Muž mi je rekao da uradim test i poslušala sam ga, mada sam mislila da ne postoji šansa da sam trudna. Ali, kada sam videla rezultat, bila sam toliko iznenađena i, naravno, presrećna – ispričala je Nataša nedavno za magazin "Hello!" i otkrila koliko se raduje još jednom dečaku:

Kada dobijete prvo dete, vi u odnosu na njega formirate i odnos prema ostaloj deci. Tako ja zapažam samo dečake i oni su mi najslađi na svetu, dok mi devojčice nisu ni uopola tako zanimljive. Čak sam razmišljala o tome da li ću znati kako se postupa sa devojčicama, a mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznala da ću roditi još jednog slatkog mangupa.

Izvor: Story.rs
Foto: Promo

Pogledajte još