MODNA JAVNOST ŽELJNO IŠČEKUJE 31. FASHION SELECTION


GDE I KAD?

31. Fashion Selection biće održan u Belexpocentru u Beogradu, od 23. do 27. oktobra. Modne sladokusce očekuje premijerno prikazivanje kolekcija za jesen/zimu 2017/2018 najpoznatijih dizajnera, brendova i modnih kuća, ali i trendovi koje će u ovoj sezoni diktirati dizajneri i autori mlađe generacije, koji polako ali sigurno osvajaju srpsko modno nebo. Na Fashion Selectionu biće održan i jedan od zaštitnih znakova modne agencije Select, Kids Fashion Day, dan rezervisan za dečju modu. Uz program u Belexpocentru, modna agencija Select vratiće se i svom prepoznatljivom konceptu Fashion Travel, modnom putovanju na koje će povesti pripadnike sedme sile i specijalne goste, kako bi se, uživajući u lepotama Srbije, opustili i uz modne revije organizovane na nekoj od destinacija van Beograda.

Koncert Nena Belana u okviru koncepta ENTERtainment na 30. Fashion Selectionu

NOVI KONCEPT ZA NOVE TRENDOVE

Uz proslavu 15 godina postojanja Fashion Selectiona i 30. izdanja ove prestižne modne manifestacije u aprilu ove godine, modna agencija Select uvela je i novi koncept Fashion Selectiona, ENTERtainment. Tako je Fashion Selection objedinio film, modu i muziku, i pružio svim urbanim trendseterima nezaboravan provod tokom tri dana u Belexpocentru.

- Želeli smo da publici ponudimo nešto novo, originalan koncept i događaj kakav ne postoji u Beogradu. Objedinili smo tri najatraktivnija segmenta zabave, film, modu i muziku, jer je i inače trend u svetu fuzija različitih stilova, i stvorili ENTERtainment, koji je u aprilu prevazišao naša očekivanja - kaže direktor modne agencije Select Nebojša Grnčarski.

U modnom delu programa Select je okupio krem modne scene Srbije, Suzanu Perić, Batu Spasojevića, Irenu Grahovac, Zvonka Markovića, Vericu Rakočević koji su svoje modele prikazali u okviru jubilarne revije Only XXX Fashion Selection, u filmskom delu publici su premijerno prikazani filmovi o Dejvidu Bouviju i Majlsu Dejvisu, dok su u muzičkom delu nastupili Neno Belan & Fiumensi, Zemlja gruva i The BestBeat.

Ništa manje od modne agencije Select ne treba očekivati ni u oktobru, kada će koncept ENTERtainment biti nastavljen. Kako je prošli Fashion Selection otvoren revijom Suzane Perić na aerodromu "Nikola Tesla", koji je prvi put u istoriji otvorio svoja vrata za jedan događaj ovog tipa, treba se nadati da ćemo i u oktobru prisustvovati nekom sličnom spektaklu.

Koncert Zemlja gruva u okviru koncepta ENTERtainment na 30. Fashion Selectionu

MANEKENI

Na 31. Fashion Selectionu javnosti će biti predstavljena i nova lica modne agencije Select, koja će svoje prve korake pistom načiniti upravo u Belexpocentru, podržana od strane starijih kolega koji već 15 godina grade svoje karijere upravo na Fashion Selectionu. Pistom će na Kids Fashion Day-u prošetati i stotinak mališana, dece modela modne agencije Select.

Pogledajte još