JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Blizanci stižu za tri meseca!

Voditeljka i popularni pevač radovali su se kada su saznali da imati prinove, a sama činjenica da će istog dana dobiti dve bebe još više je ulepšala njihov harmonični život.

To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu – rekla je presrećna majka, koja sa popularnim pevačem ima i sina Kostu, a kako je navela u intervjuu za magazin “Hello!”, još nije poznat pol blizanaca, koji na svet, prema terminu, treba da dođu za tri meseca.

Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro – istakla je Jovana, a svoju sreću nije krio ni tata, koji kaže da nikako nije zapostavio malog Kostu.

Organizovali smo se veoma lako. Pripremili smo i Kostu, koji je sada sam u sobi, budući da je već veliki dečak. U stanu je, inače, sve podređeno njemu i igri, tako da bebe dolaze na pripremljenu teritoriju – otkrio je pevač i dodao da je očekivao priče o tome da su blizanci začeti vantelesnom oplodnjom.

Očekivali smo to. Sa prijateljima, koji takođe imaju blizance, šalili smo se na tu temu, jer svako prvo pita da li je reč o veštačkoj oplodnji. To je neki šablon. Međutim, mi imamo blizance u porodici i ko god je saznao, nije se iznenadio – kazao je Joksimović.

Izvor: Alo!/Hello!
Foto: zzeljko/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.