PREPORUKA ZA DANAS: "The Frajle" - film, koncert, knjiga, noćni klub, album, recept, vino

Njihova neprikosnovena muzikalnost, retro vajb, sjajne glasovne mogućnosti i nastupi u kojima podjednako uživaju i najmlađi ali i oni koji su zakoračili u zrelo životno doba, pozicionirali su ih kao unikatan i neponovljiv sastav na našoj muzičkoj sceni.

"Frajle" su trenutno na turneji gde promovišu svoj novi album "Ljubav na dar", a čitaocima našeg portala šalju pozdrave u vidu sledećih preporuka.

Foto: Promo

FILM "LEPOTICA I ZVER"

Reč je o divno ekranizovanoj bajci koju prati sjajna muzika i šarmantna glumačka ekipa. Ovo je nadasve zabavan film.

www.imdb.com

Foto: Promo

KONCERT - STING

Jedva čekamo spektakularni koncert čuvenog Stinga koji će se održati u Beogradu 17. septembra ove godine. Stingova muzika je bezvremena, i nama kao muzičarima uvek sveža i inspirativna.

www.sting.com

Foto: Promo

KNJIGA "BOUVI - BIOGRAFIJA" MARK SPIC

Ovo delo pisca i rokenrol novinara Marka Spica predstavlja malo drugačije napisanu biografiju koja podrobnije objašnjava atmosferu, kao i područje gde se Dejvid razvijao kao ličnost i umetnik. Veoma zanimljivo.

www.laguna.rs

Foto: Promo

NOĆNI KLUB - "CRNA KUĆA" NOVI SAD

U "Crnoj kući" u Novom Sadu pregršt je svirki, izložbi, kulinarskih večeri, a sam prostor krasi drugačiji ambijent, opušteni ljudi i onaj osećaj kao da ste kod kuće.

ck13.org

Foto: Promo

ALBUM - "LOST ON YOU" LP (Iz ugla Frajle Nate)

Obožavam ovu umetnicu, žena koja piše pesme za druge ali najbolje ih ona peva. Album "Lost on you" je pop priča sa primesama kantrija, roka, savršenim zviždanjem i operskim deonicama koje vas iznenade i ostavljaju bez daha. Najbolja je uživo! Bila sam na koncertu!

iamlp.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT

Naša preporuka je da ujutro popijete jedan ceđeni limun sa toplom vodom, kašikom meda i kašikom maslinovog ulja. Odlično za imunitet i bolji metabolizam.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO "CONEGLIANO"

Kada je o vinima reč naš favorit je definitivno "Conegliano Valdobbiadene/Prosecco".

www.prosecco.it

Autor: Marija Milošević
Foto: Mare Milin

Pogledajte još