SOFIJA SAMA U BEOGRADU: Adem poslao druga da motri na mene!

Sofija se pojavila na proslavi godišnjice magazina "Hello!", ali joj društvo nije pravio napadač fudbalskog kluba "Torino".

- Adem je u Italiji, gde je sa svojim timom otišao na pripreme. Leto je doba kada je najzauzetiji, a tada je vredniji nego ja. A i da je ovde, ne verujem da bi išao sa mnom, jer ne voli da se eksponira - rekla je Sofija na početku razgovora.

Međutim, iako Adem ne voli da se javno eksponira, ipak mu je veoma važno sa kim Sofija provodi vreme kada nisu zajedno.

- Tu sam sa drugom, koji me čuva. Njemu Adem veruje da će da me sačuva - rekla je Sofija kroz šalu i dodala da u njihovoj vezi nema mesta za treće osobe.

Naime, na pitanje kako reaguje kada u novinama vidi fotografiju dragog u društvu druge devojke Sofija odgovara:

- To se ne dešava, ja sam jedina mačka tu.

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Međutim, nije bilo tako na početku njihove veze. Naime, lepa manekenka i srpski fudbaler otpočeli su turbulentnu romansu krajem 2015. godine, a vezu su, u početku, krili od javnosti. Međutim, emocije nisu uspeli da sakriju, kao ni želju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Tako je u prvim mesecima romanse Sofija, koja godinama živi i radi u Americi, često dolazila u Italiju, gde Ljajić igra, i bodrila ga sa tribina, a zajedničke fotografije Miloševićeva je često objaviljivala na Instagramu.

Međutim, već na jesen naredne godine Ljajić je ostavio Sofiju i nakon dva meseca našao je novu devojku. Ipak, ta romansa nije uspela, a fudbaler se veoma brzo vratio u zagrljaj zgodne Sofije.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković/Boško Karanović

Pogledajte još