ĆERKA DARKA KOVAČEVIĆA IZAZVALA UDES U ATINI! Oglasila se majka Danijela: Moja Stella nije vozila pijana!

Nije ovih dana lako Danijeli i bivšem proslavljenom fudbaleru Darku Kovačeviću, roditeljima dvadesetjednogodišnje Stelle, koja je 9. jula, oko tri sata iza ponoći, bila akter saobraćajne nesreće u Atini. Stellinu majku zabolele su neistine koje su plasirali grčki mediji,a potom ih prenela i srpska štampa.

Danijela iznosi pravu istinu o saobraćajnoj nesreći, u kojoj je učestvovala njena ćerka:

- Želim da najpre ukažem na mnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina, koje su se pojavile u medijima, ovde u Grčkoj, a potom i u Srbiji. Stella ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Srećom niko te večeri nije teže povređen, a svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama, uključujući, i našu ćerku. Ona je upravljala svojim "range roverom", a ne vozilom čiji sam ja vlasnik - priča Danijela i nastavlja:

- Stella je nakon noćnog provoda, u društvu drugarice, povezla i dvojicu drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, izgubila je kontrolu nad vozilom i zakačila bankninu. S obzirom na to da je mlad i neiskusan vozač, udarila je u drugo vozilo kojim je upravljala žena. Ona nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu. Važno je naglasiti da Stella nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično i potvrdila - kaže Danijela.

Da se desila saobraćajka medije su odmah alarmirali mladići koje je Stella povezla, priča Danijela i nastavlja:

- Mediji su objavili da je žena koja je upravljala automobilom teško povređena i operisana. To je gnusna neistina i laž. Ta žena, osim straha, jer logično je da se uplašila, nije zadobila nikakvu povredu i u stalnom je kontaktu sa nama - kaže Danijela.

Za ovakav postupak mladića, Danijela ima objašnjenje:

-Znajući ko je Stellin otac, lakše povređeni mladići očigledno su bili željni medijske popularnosti, ali i profita. U Grčkoj se ovakve izjave debelo naplaćuju. Oni su alarmirali javnost i sada se piše svašta, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac. U cilju istine i verodostojnog prikaza onoga što se dogodilo u Atini, želimo da javnosti u Srbiji sazna pravu istinu. Neistinite verzije događaja veoma su nas potresle - kaže na kraju Danijela.

Darko Kovačević je sportski direktor atinskog "Olimpijakosa". Uspešnu fudbalsku karijeru započeo je u zrenjaninskom "Proleteru", a igrao za "Crvenu zvezdu", "Juventus", "Real Sosijedad" i "Olimpijakos".

Izvor: Kurir.rs/Kurir sport
Foto: Stella Kovacevic/Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.