PREPORUKA ZA DANAS: Ivana Đorđević – restoran, film, album, recept, piće, noćni klub

Ivana kaže da je pisanje njena prva ljubav, PR njena omiljena priča, a posao kojim se bavi na estradi jedno šarenoliko i dinamično polje koje joj omogućava da iskaže svu svoju kreativnost. Smatra da je moguće u isto vreme biti predan i novinarskom pozivu i profesionalan u sferi odnosa s javnošću, a najveći izazov u njenom životu je realizacija brojnih zadataka i ciljeva koje sebi postavlja svakoga dana. Iako slovi za jednu od najlepših dama u svetu medija, ne plaši se starosti i smatra da lepota leži u njenom osmehu. Ne potencira činjenicu da je dugogodišnji PR menadžer jedne od najvećih zvezda u regionu - Lepe Brene, jer smatra da dela govore više od reči, ali je ponosna što je kao njen predstavnik ostvarila dobru saradnju sa svim medijima u zemlji i okruženju. Danas sa vama Ivana deli svoje favorite u nekoliko oblasti.

ivanineprice.com

Foto: Promo

RESTORAN "TRAMONTANA"

"Tramontana" je moj izbor u svakoj prilici. Idem zaista na različita mesta, ali "Tramontana" je mesto na koje se uvek vraćam, kad poželim svoju dozu hedonizma. Najkvalitetniji morski specijaliteti, vrhunska vina i ono najvažnije - prijatna atmosfera i ljubazno osoblje svaki put učine da se maksimalno opustim. U ovom restoranu sam pravila promociju svog sajta "Ivanine priče" i jako mi znači što sam svojim zvanicama dočarala zašto je trebalo da se moje priče pričaju baš tu.

www.tramontana.rs

Foto: Promo

FILM "SPAJDERMEN"

Imam želju da pogledam novog Spajdermena, čujem da je jako dobar film. Samo još da me neko pozove u bioskop i stvar je rešena.

www.imdb.com

Foto: Promo

MUZIČKI ALBUM – TROPICO BAND

Slušam sve žanrove i dobar ritam me lako ponese. Neretko mogu i da pogodim da li će neka pesma postati hit, jer melodijski i tekstualno umem da osetim emociju. Pesma koja mi se poslednjih dana neprestano vrti u glavi je "Haluciniram" od Tropico benda.

www.facebook.com/TROPICOBAND

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT – KOLAČ SA CRVENIM VOĆEM I BANANAMA

Moj omiljeni kolač je tiramisu i mogu da pojedem barem dva, s tim što posle toga ceo dan verovatno ne bih jela ništa. Tiramisu dakle, kada mi neko drugi pravi, a kolač u mojoj kućnoj radinosti je kolač sa crvenim voćem i bananama. Treba vam dublji sud, tri reda piškota, četiri kisele pavlake, malo soka od pomorandže, crveni miks (borovnice, maline i ribizle) i šest manjih banana. Piškote umačete u sok i ređate - piškote, pavlaka, voće, pavlaka, piškote, dok ne potrošite sav materijal. Ako kupujete zamrznuti crveni miks, bitno je da ga prethodno ocedite. Cela nauka! A jako ukusno. Jedem slatkiše, ali zanimljivo je da ih ne volim preterano. Čokoladu recimo uopšte ne jedem, ne dopada mi se.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PIĆE – VINO/KONJAK

U zavisnosti od toga šta jedem, biram i vino. Neki moj izbor u poslednje vreme uvek padne na šardone ili sovinjon blank. Ipak kada govorimo o pićima, moram da pomenem i konjak, koji je moje omiljeno piće. "Hennessy", "Remi Marten" ili "Martell "su nešto što mi jako prija. Zanimljiva stvar je ta što ne mogu da pijem uvek i ne mogu sa svakim. Ali mogu s punim pravom da kažem da uživam u dobrim pićima. Svrha pića zapravo i jeste uživanje.

www.hennessy.com

Foto: Promo

NOĆNI KLUB "SHAKE 'N' SHAKE"

Zbog prirode posla sam često gost brojnih promocija, izložbi, koncerata i različitih hepeninga. Tako da sam kao neko ko se zaista mnogo kreće, kriterijume podigla nesvesno. "Shake 'n' Shake" je mesto po mojoj meri. Pogled, atmosfera, ljudi koji se tamo okupljaju i specifičan komfor.

www.shake-n-shake.com

Autor: Marija Milošević
Foto: Milan Kostić

Pogledajte još