ISPOVEST NIMFOMANKE: Svakog dana pozivala sam muškarce u krevet, nikad mi nije bilo dosta

– U svakom trenutku imala sam pet muškaraca koje sam mogla pozvati na seks. Ali to mi nije bilo dosta. Tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom – počinje svoju ispovest Sail.

Ona je tako otkrila da je već sa 19 godina spavala sa četrdesetak muškaraca, a takav način života ju je vodio u propast.

Kao najgore iskustvo kroz koje je prošla ističe dva abortusa i nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema.

– Godinama sam živela u jednom vrlo mračnom svetu iz kojeg nikako nisam znala kako da izađem. Sve je počelo od moje 13. godine, kada sam izgubila nevinost i odmah ostala trudna. Rodila sam dete sa 14, a tri godine kasnije bila sam majka dvoje dece – ispričala je ona.

Kolada je takođe istakla da je nedostatak seksualnih odnosa negativno uticao na njen život, osećala se nezadovoljno i usamljeno.

– Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam se jako usamljeno, tražila sam pažnju. Kasnije sam imala problema s koncentracijom i na poslu. Često sam spavala s kolegama – iskrena je Sail.

Ovakav život vodila je sve do 30. godine, kada je konačno rešila da pronađe pomoć i prihvati celibat.

– Ponosna sam na sebe. Program koji sam prošla pomogao mi je da prepoznam znakove i samu sebe sprečim da se ne nađem u paklu – zaključila je bivša zavisnica od seksa.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.