PREPORUKA ZA DANAS: Aleksa Perović - serija, film, recept, kafić, koncert

Toga je svestan i on, a i njegova lepša polovina.

Ovaj mladi Kraljevčanin veruje da će napraviti karijeru o kojoj je sanjao i pre četiri godine. Sam komponuje i piše pesme, pa tako misli da će, po uzoru na ono što voli i stvara, uspeti da otpeva hitove. Danas vama daje svojih 5 preporuka.

Foto: Promo

SERIJA "HEROES"

Ovo je jedina serija koju sam odgledao do kraja i koja mi je tako dugo držala pažnju. Serija je naučno-fantastična a priča koja prati seriju je veoma poučna. Konstantno preplitanje između dobra i zla je glavna tema serije.

www.imdb.com

Foto: Promo

FILM "WILD HOGS"

Ovaj film ima priču koju bih lično voleo da jednog dana mogu da ispričam svojoj deci. Grupa od par najboljih drugara besciljno odlazi na put vozeći svoje motore i usput im se dešavaju razne zanimljive situacije. Mišljenja sam da film pokazuje želju za slobodom ali i ukazuje na to šta sve može da se dogodi kada se pokaže previše slobode. Preporuka!

www.imdb.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT TESTENINA SA 4 VRSTE SIRA

Recept koji bih svakome preporučio, zato što se veoma lako i brzo sprema a od vas napravi majstora u kuhinji, iako to možda niste. Prava stvar kad iznenada naiđu gosti ili kada želite da iznenadite svoju partnerku. Muškarci, ovo je trenutak kad možete da dobijete dodatne bodove. Od sastojaka vam je potrebno da imate testeninu, pavlaku za kuvanje i C smesu sa 4 vrste sira. Smesu pomešajte sa pavlakom za kuvanje i prelijte je preko obarene testenine, zapecite u rerni i poslužite!

Foto: Promo

KAFIĆ "ŠEĆER & SOUL"

Dosadila su vam ista mesta? Živite u Novom Sadu ili makar blizu? E, ovo je moja preporuka za nešto sasvim drugačije. Odličan provod, sjajni ljudi i još bolji muzičari prave magiju u ovom kafiću. P.S. Utorak je možda najbolji dan da posetite ovo mesto.

www.facebook.com/secerandsoul/

Foto: Promo

KONCERT "DVA SVETA" ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Mislim da je za opis ovog koncerta dovoljna apsolutno samo jedna reč: magija. Ali, hajde da kažem makar nešto osnovno. Perfektna simfonija, perfektni aranžmani starih pesama, o njegovom pevanju je suvišno i govoriti, a sve to obavijeno sfingom. Divno, zaista, i evo javnim putem apelujem na Željka da i sledeće godine napravi nešto slično! Biću mu gost, nije problem.

zeljkojoksimovic.rs

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još