ŽRTVE ANONIMNIH DOJAVA: Bobu optužili da tuče Lepu Brenu!

Ona je o tome sama obavestila javnost, i to tako što je na svom Instagram profilu objavila dopis koji je dobila od nadležnih institucija, a u kojem osoba kojoj se poverila, izvesna Marija, koja je centru iznela ovu lažnu optužbu, detaljno opisuje kako i zašto je došlo do anonimne prijave. U tekstu, između ostalog, piše da je cela priča smišljena da bi se diskreditovala Brena, ali i "Grand produkcija".

- Dobili smo nalog od našeg virtuelnog šefa na "sikret četu" da je potrebno da se poziva socijalna ustanova i da se obznani nasilje u porodici Živojinović. Sve ovo možete da proverite u socijalnoj ustanovi i videćete da su tamo sve anonimne prijave. Eto, to smo mi radili, prijavljivali... Epilog te akcije trebalo je da bude da se Brena pojavi na naslovnoj strani tabloida, pa da se onda sutradan ta tema dalje obrađuje u jutarnjim programima. Na taj način bi se "Grand" diskreditovao i umanjio bi mu se uticaj na medijskom nebu. Međutim, Lepa Brena se odazvala na poziv socijalnog radnika u Novom Beogradu i demantovala te priče, ali vrlo brzo je osvanula na naslovnoj strani sa informacijom da ne plaća struju.

Lepa Brena je pored ove objave napisala komentar: "Tužno i jadno", a isti dopis postavio je i njen sin Viktor Živojinović.

Inače, sve ovo dogodilo se mnogo ranije, ali pevačica i suvlasnica "Granda" nije želela da o tome obaveštava javnost dok nije dobila dokaz da je u pitanju afera kreirana sa ciljem da se ugrozi ugled i posao nje i njene porodice.

- Sve je počelo medijskom kampanjom kako Brena i Boba navodno ne plaćaju struju, pa kada to nije upalilo, poslovni konkurenti zadali su im još teži udarac. Ona je bila šokirana kada je dobila poziv od socijalnog radnika, ali rešila je da se odazove i da raščisti tu ujdurmu. U centru za socijalni rad su bili šokirani kad su je videli, ali ona je rekla da je uzorni građanin koji poštuje institucije i da nema šta da krije, tako da je u kratkom razgovoru demantovala da je nad njom vršeno nasilje, koje je prijavila anonimna osoba, navodno iz komšiluka - kaže sagovornik i dodaje da sve to nije uspelo da uzdrma ni "Grand" ni porodicu Živojinović.

Izvor: Alo!
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još