ŠARLIZ TERON PRVI PUT O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Mama je tatu ubila u samoodbrani

Gotujući kod Hauarda Sterna glumica priznaje da ju je više traumatizovao život s njim nego njegova smrt. Kaže da je zbog tih trauma iz detinjstva morala da ide na terapije pomoću kojih se konačno rešila onoga što ju je pratilo i dok je bila odrasla osoba.

- Moj otac je bio alkoholičar, stidela sam se toga. Svi govore o toj pucnjavi kao o nekom crnom oblaku koji se nadvio nad mojim životom, ali ono što me je više pogodilo otkad sam odrasla jeste ono što sam proživljavala svaki dan živeći u kući sa alkoholičarem, budeći se ujutru i ne znajući šta će se dogoditi taj dan - ispričala je.

- Nisam znala kako će mi dan izgledati, sve je zavisilo od nekog drugog i od toga hoće li piti ili neće. Osećala sam se grozno kada je upucan. Svi smo bili tu. Dugo sam se pravila da se to nije dogodilo, ljudima sam govorila da mi je tata poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi zaista ispričao ljudima šta se zapravo dogodilo?

Njen otac je tada pijan napao suprugu, a budući da ga je upucala u samoodbrani majka slavne glumice nije završila u zatvoru. Šarliz se borila i dugo ćutala o svemu sve dok nije shvatila da bi najbolje bilo da krene na terapiju.

Izvor: Super žena
Foto: charlizeafrica/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.