PREPORUKA ZA DANAS: Nina Bulajić - predstava, restoran, vino, knjiga, recept

Osim u pozorištu, Ninu smo mogli videti i na TV ekranu u emisijama "Ćao Darvine", "Ja mogu sve", "Tvoje lice zvuči poznato", "Pinkove zvezde"... Međutim, ova umetnica angažovana je i na dosta koncerata poznatih umetnika sa naših prostora, među kojima su Zdravko Čolić, Severina, Lepa Brena, Saša Matić, Lexington bend. Danas, uz sve navedeno, radi i kao pedagog i koreograf u plesnoj školi DARE TO DANCE zajedno sa svojim kolegom Ivanom Mileusnićem gde drži časove jazz baleta, modernog baleta, savremenog pokreta, show dance-a, street jazz-a za decu i starije devojke. Ipak, njeno primarno zanimanje jeste mama, ima dvoje dece, Nikolu i Saru, a sa vama danas deli svojih 5 preporuka.

Foto: Promo

PREDSTAVA "MISTER DOLAR"

Ako moram da se odlučim za samo jednu predstavu, neka ovaj put izbor bude mjuzikl "Mister Dolar" moje matične kuće, Pozorišta na Terazijama. Komad rađen po čuvenon delu Branislava Nušića, svojom izuzetnom aktuelnošću prosto poziva. Autorsku i izvođačku ekipu čini 100 ljudi. Dakle, dobro došli na Terazije! Dobro došli u pozorište koje ima dušu!

pozoristeterazije.com

Foto: Promo

RESTORAN "SAKURA"

Ukus Japana i dalekog istoka. Uživanje za sva čula s pogledom na Savu. Topla preporuka velike elegancije. Ostaje vam samo da se prepustite vrhunskom ugođaju.

www.sakurarestoran.rs

Foto: Promo

VINO "TRI MORAVE", VINARIJA TEMET

Lično preferiram belo vino. Uz vama omiljenu osobu, napravite laganu večeru i zaokružite s dobro rashlađenom čašom ovog vina. Savršeno letnje veče!

www.temet.rs

Foto: Promo

KNJIGA "ČOVEK I DEČAK"

Toni Parsons ispisao je ove stranice snažno i opipljivo, direktno iz srca. Dirljivo, s puno naboja. S lakoćom, a savršeno. Uz ovu knjigu sam besramno plakala.

www.laguna.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT ZA PASSION FRUIT MOJITO

Sastojci:

- smeđi šećer
- listovi nane
- limeta
- rum
- soda voda
- led
- za "extra kick" - voće strasti

Priprema:

Izgnječiti listove nane na šećeru da bi se oslobodila aromatična ulja a potom pomešati sve, izmiksati i poslužiti. Uživajte!

Autor: Nina Dotlić
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još