Institut za javno zdravlje Vojvodine, radionica za izradu nakita, orijentalni ples i AK Vojvodina danas na Štrand Summer Festu!

Spec. strukovna med. sestra Jelena Kovačev će sa kolegama savetovati mame o predsnostima i značaju dojenja. Osim toga, Dragica Jovišević, dipl. psiholog držaće radionicu za decu uzrasta od 8 do 11 godina pod nazivom: „Učimo o osećanjima kroz igru“.

Od 16:30 do 17:30 h na platou ispod Mosta slobode održaće se besplatna radionica plesa koju drži Jelena iz kluba “Ritmo latino”. Ona će nas učiti orijent fitnes ples.

Od 16:30 do 17:30 h na platou ispod Mosta slobode Jelena Lorek održaće još jednu besplatnu radionicu za izradu nakita by “Lore jewerly”

Od 18:30 do 19:30 u okviru Štrand Summer Festa Atletski klub Vojvodina predstaviće neke od disciplina u kojima se deca takmiče u ekipama.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, nastupi bendova i DJ-ejeva, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.