SKLOPILA PORODIČNU SLAGALICU: Marija Veljković kupila stan na kredit!

Naime, lepa voditeljka RTS-a i njen životni partner sve su se teže snalazili sa troje male dece u stanu u Novom Beogradu u kojem su doskora živeli, a kako, naravno, kao i većina poštenog sveta u Srbiji nisu imali keš da kupe veći stan, odlučili su da pomoć potraže u banci.

- Marija je veoma posvećena porodici, što pokazuje i odluka da rodi treće dete, što u Srbiji nije tako česta pojava. Ona uspeva da uz Milanovu pomoć bude i dobra majka i uspešna žena, međutim, mali stan nije gušio samo njih dvoje, već i decu, kojoj je neophodan prostor za igru. Osim toga, mališani su različitog uzrasta, pa i ne spavaju uvek u isto vreme i nemaju iste igračke, pa su sve te okolnosti dovele do toga da Marija i Milan odluče da se presele - otkriva izvor blizak voditeljki popularnog kviza "Slagalica" i dodaje da se supružnici nisu uplašili kredita:

- Jasno im je da je to rizik, ali sa druge strane oboje dosta rade i trude se da zarade dovoljno za porodicu, tako da veruju da će biti u stanju da isplate kredit - zaključio je naš sagovornik.

- Tačno je da smo se preselili, ali ne bih da komentarišem da li je stan kupljen na kredit - kratko, ali ljubazno je rekla Marija.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još