NAJTRAŽENIJA DIJETA U 2017: Za sedam dana skida 7 kilograma!

U 2017. godini, ova dijeta postala je jedna od najtraženijih na "Guglu", što nije ni čudno jer obećava gubitak od sedam kilograma za samo sedam dana!

Glavno pravilo dijete jeste da se strogo držite uputstava tokom jedne sedmice. Prvi dan dijete jede se samo voće, ali ono bazirano na vodi, tako da su banane strogo zabranjene.

Princip dijete je jesti hranu kojom ćete izgubiti više kalorija nego što ćete ih uneti. Tokom prva tri dana dijete gubi se najviše kilograma jer su ta tri dana i najstroža, a tokom celog sedmodnevnog režima treba unositi od 1.000 do 1.200 kalorija na dan.

1. dan

Voće, a lubenica se najviše preporučuje. Banane su zabranjene. Može se jesti u neograničenim količinama i kada želite, ali ipak ne preterujte.

2. dan

Svo povrće je dopušteno, sirovo ili kuvano, a voće je zabranjeno. Dan počnite pečenim krompirom koji će osigurati ugljene hidrate telu tokom dana.

3. dan

Kombinujte voće i povrće iz prva dva dana, ali ne jedite banane ili krompire.

4. dan

Danas su vam dopuštene banane i mleko, kao i voće i povrće.

5. dan

Jedite junetinu, teletinu, piletinu ili ribu, zajedno sa pet ili šest celih krompira. Deset do 12 čaša vode se preporučuju ovoga dana.

6. dan

Govedina i povrće se jedu tokom ovog dana.

7. dan

Za doručak pojedite smeđi pirinač i popijte prirodni voćni sok, a ostatak dana u neograničenim količinama jedite voće i povrće.

Izvor: Stil
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.