Srpkinje postale fatalnije za žene od srpskih muškaraca!

Ivana Abramović i Katarina Mišović Šotra

Foto: printscreen

Ćerka Irene Mišović i nećaka Marine Abramović nedavno su ozvaničile svoju vezu u inostranstvu, a ubrzo potom su organizovale i slavlje za porodicu i prijatelje u Beogradu. Ivana i Katarina nisu mogle svoju ljubav da ozvaniče pred matičarem u Beogradu, ali su zato mogle da proslave ovaj za njih poseban dan.
Katarina Mišović Šotra je osnivač Savamala kolektiva i bavi se promocijom kulture i umetnosti u Beogradu, dok je njena izabranica, posvećena nauci i radi na Tehničkom univerzitetu u Ajdhovenu na odeljenju za Nauku i tehnologiju nuklearne fuzije.

Demi Mur i Maša Mandžuka


Holivudska glumica Demi Mur, koja iza sebe ima tri braka, više od dve godine je u intimnoj vezi sa Mašom Mandžukom. Demi je nedavno boravila u Beogradu, a pravi razlog posete je rođendan njene devojke Maše, holivudske stilistkinje srpskog porekla.

Marija Šerifović i Elena Karić

Marija Šerifović je uvek izazivala pažnju javnosti, a posle njene knjige "Ispovest" u kojoj je otvoreno govorila o svom životu i seksualnoj orijentaciji, to interesovanje ne jenjava. Pop pevačica je krajem prošle godine danima bila u centru medijskog skandala zbog navodne veze sa dizajnerkom Elenom Karić, suprugom Jugoslava Karića. Međutim, ni pevačica, a ni dizajnerka ove navode nisu potvrdile, a ni demantovale.

Ana Brnabić


Ana Brnabić, prva žena premijer Srbije i prva političarka koja je javno priznala gej seksualnu orijentaciju, nikad nije govorila o svom privatnom životu i vešto ga skriva od očiju javnosti. Kako saznajemo, Ana je u dugogodišnjoj vezi sa partnerkom, plavokosom doktoricom iz Beograda

Autor: nadlanu.com/D.R.

Pogledajte još