OTKAZAO SVE NASTUPE: Šaban Šaulić operisan!

Naime, pevač je imao operaciju vilice u koju je ugradio četiri implantata: "Šaban i u ovim godinama peva više puta nedeljno, stalno negde putuje i glas ga i dalje odlično služi, ali nedavno je shvatio da ima problem sa zubima koji je i estetske i zdravstvene prirode, pa je rešio da to popravi. Ugradio je implantate ne samo zbog izgleda, o kome kao javna ličnost svakako vodi računa, već i zato da mu se zubi ne bi raslojavali, što može loše da utiče na zdravlje " rekao je izvor blizak Šauliću za Alo:

"Nije bilo potrebe da se Šaban raspituje o klinikama po Beogradu, a još manje inostranstvu, pošto mu je njegov kum Kole, koji je iz Čačka, preporučio eminentnog stomatologa, inače profesora, tako da je brzo odlučio da to tamo obavi i sada je prezadovoljan rezultatom. Naravno, predstoji mu oporavak zbog koga će morati da smanji obaveze, iako se trudi da odradi većinu dogovorenih nastupa, pa je zato i odložio letovanje u Turskoj, na koje je planirao da ide sa suprugom Gocom", zaključio je izvor, ali je i sam Šaban za Alo potvrdio ove navode:

"Tačno je da sam imao stomatološku operaciju, ne samo zbog estetike, nego i zbog zdravlja, ali hvala Bogu, sve ide kako treba, dobro se osećam. Ipak, morao sam da otkažem odmor, a postoji mogućnost i da pomerim neke nastupe kako bih se što brže potpuno oporavio, pogotovo zato što me od jeseni čekaju velike obaveze. U pitanju su nove pesme i moja velika oproštajna koncertna turneja koju planiram da održim u salama i halama po Srbiji i regionu", otkrio je Šaulić.

Izvor: Alo, Svetplus
Foto: Youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.