Pet grešaka zbog kojih ne pronalazite dobrog muškarca

Imate svoj tip muškarca, ne pristajete ni na šta drugačije

Kriterijumi su sasvim normalna stvar i svaka osoba treba da ih ima. Međutim, mnoge žene preteruju u tome, pa postaju previše izbirljive zbog čega je važno da preispitate važne stavke. Postavite sebi pitanje šta vam je krucijalno, a šta možete da progledate kroz prste. Da li biste odbile muškarca koji vam po svemu odgovoara, osim na primer po muzičkom ukusu?

Ulećete iz veze u vezu

Sigurno već znate da vam nijedan psiholog i seksolog ne bi preporučio često menjanje partnera, odnosno srljanje iz veze u vezu. Čak i najsnažnijim ženama treba malo vremena da se stablizuju posle raskida i shvate šta stvarno žele. U trenutku nakon razilaženja, možete biti povređene i tužne, te postati pravi mamac za muškarce koji nisu dobar izbor.

Čekate gospodina Savršenog

Iako treba da razmišljamo pozitivno i očekujemo da ćemo pronaći svoju srodnu dušu, imajte u vidu da gospodin Savršeni ne postoji. Sasvim je normalno da zbog ljubavi tolerišemo određene mane, a vremenom one postaju i simpatične.

Odbijate da izlazite sa društvom

Ljubavne veze često nastaju kada se najmanje nadamo, ali budite sigurne da dobar muškarac neće pokucati na vaša vrata. Večernji izlazak, planinarenje sa društvom, kafa sa kolegama… Veća je verovatnoća da ćete ga sresti družeći se, pa nemojte odbijati pozive.

Ne želite da napravite prvi korak

Iako i dalje mnoge žene veruju u romantiku, kao i dobro poznati potez muškarca koji uvek prvi prilazi ženi, danas su se vremena promenila. Odbacite predrasude o prilaženju muškarcima, jer ćete tako sebi dati priliku za nova poznanstva, koja se u suprotnom ne bi dogodila.

Izvor: B92
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.