Druga supruga muftije Zukorlića ne sme da se rukuje sa drugim muškarcima!

Muamer i Elma, generalni menadžer Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, se često pojavljuju na beogradskim dešavanjima i diplomatskim prijemima. Prelepa druga supruga Muamera Zukorlića ne ostaje nezapažena na tim događajima, međutim ako prilikom upoznavanja neki od muškaraca poželi da se rukuje sa Elmom - uslediće hladan tuš: "Ja se ne rukujem sa muškarcima!", odgovoriće mu ljubazno ona spustivši pogled.
Kako saznajemo, ovo se često dešava na beogradskim prijemima kada se pojave Zukorlić i njegova druga supruga, ali to njima ne smeta, samo se nasmeše. Sličnu praksu imaju i žene diplomata nekih drugih islamskih država - poput Irana i Kuvajta. Na jednom od sajtova Islamske zajednice objašnjava se zbog čega je to tako: "Islam je to zabranio jer je to smutnja a jedan od najvećih vidova smutnji jeste to da muškarac dotiče kožu žene kojoj on nije mahrem. Sve što vodi ka fitnetu po Šerijatu je zabranjeno. Zbog toga naređeno je spuštanje pogleda kako bi se spriječilo ovo loše dijelo!"

Pogledajte još
11 komentara
 1. alex says

  Srbija je sekularna država a Moamer je narodni poslanik. Šta nas briga šta islam nalaže?!
  Ako ne žele da se ponašaju civilizovano neka ženu ne vodi na diplomatske prijeme.

  1. Milutin says

   Da li je civilizovanije da se žena ne rukuje sa muškarcima ili da skoro potpuno gola nastupa na TV-u?!
   To je njihov običaj i šta nas to briga… hoćemo li opet da ratujemo i ubijamo se?!?

  2. Aladin says

   Pa bas zbog toga sto je sekularna drzava svi narodi imaju prava na svoje obicaje veroispovest glupane.Ti uzmi tvoju zenu pa je vodi nek ti je diraju i za guzicu posto si toliko liberalan.

 2. alex says

  Srbija je sekularna država. Moamer je narodni poslanik. Nek veru i oko vere praktikuju u džamiji i kući, a kad idu po diplomatskim prikemima nek se ponašaju civilizovano.

  1. stojko says

   Ali, isto tako, svako ima pravo da se ponaša u skladu sa onim što mu religija nalaže, dokle god ne ugrožava prava drugih ili, u slučaju funkcionera, dokle god savesno obavlja svoju funkciju.

  2. Minja says

   Svak je slobodan da se ponaša kako hoće sve dok to ne ugrožava drugoga. Što vam to predstavlja problem?

  3. emir says

   ti si glup covek 🙂

 3. Didi says

  Znajuci da vecina nasih muskaraca posle koriscenja toaleta ne opere ruke, meni se ova praksa bas svidja

 4. Cacanin says

  Mislim da je razlog skroz drugačiji. Oni su toliko loši i nesigurni u sex-u da zenama ne dozvoljavaju da osete pravu mušku ruku . Zbog toga su izmislili kompletan šerijat da bi sačuvali svoj ego kao muškarci.

  1. realni says

   U pravu si zato srbija svake godine gubi po jedan grad ili 32 000 stanovnika a jedino su u plusu Pazar, Turin ,Sjenica i Presevska dolina ! Ero koliko i ko je slab u sexu

 5. Maja says

  Zar u našoj sekularnoj državi nije kršenje zakona imati više od jedne venčane žene?

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.