PREPORUKA ZA DANAS: Milena Vučić Burovac - film, knjiga, restoran, predstava, pesma

Ova mlada Podgoričanka karijeru je započela u ženskom bendu “Negre”, da bi široj javnosti zapala za oko nešto kasnije, tek nakon nastupa na “Monteviziji” i “Sunčanim skalama” 2006. godine. Njeni hitovi “Da'l ona zna” i “Luče” doneli su joj ogromnu popularnosti, a i danas se često mogu čuti na radio stanicama i po klubskim svirkama. Ljubav koja se rodila između nje i našeg pevača, a sada već i kompozitora Nikole Burovca, od početka privlači ogromnu pažnju javnost, ali njih dvoje svoju intimu i sreću ljubomorno čuvaju samo za sebe. Milena je 2015. objavila drugi solo album pod nazivom “Milena” na kom preovladava elektro pop zvuk, sa energičnim ali i emotivnim numerama, a veliki broj tekstova sama je napisala. Danas sa vama ova dama deli svojih pet preporuka.

Foto: Promo

FILM “ČUVARI PLAŽE”

Film koji me vratio u ranu mladost, nasmijao i učinio da izađem još opuštenija iz bioskopa. Sada ga baš treba odgledati, jer stvarna temperatura čini da se osjećamo kao da smo i sami u filmu. Svježine u vrelim danima nikada nije dosta. Ovo je vrijeme kada su mnogi posvećeni treninzima, zdravom načinu života, a zanemaruju se druge ljudske vrijednosti. Film može biti motivacija za one koji žele da napreduju u fizičkom smislu, ali i opomena da estetika nije najbitnija, već ono što nosimo i nadograđujemo u sebi.

www.imdb.com

Foto: Promo

KNJIGA “ZOV ANĐELA” - GIJOM MUSO

Roman koji se čita u dahu. Opominje šta sa sobom nosi moderna tehnologija. Počinje kao ljubavni roman, a u nastavku se razvija priča koja prerasta u triler. Volim detektivske priče, neizvjesno je do samog kraja, pa sam uživala čitajuži ovu knjigu. Idealna je za odmor, da nakratko odlutamo, razvijamo maštu i vratimo se oslobođenih misli u stvarnost.

www.knjizare-vulkan.rs

Foto: Promo

RESTORAN “MAKA PAKKA”

Omiljeni restoran cijele porodice. Modernog je ambijenta, a opuštajuće atmosfere. To je mjesto gdje možete jesti domaća jela, mediteransku hranu i savršene torte, sladoled, sve svježe i ukusno. Osim toga jako je uredno i u restoranu se osjećate kao kod kuće. Zaista je za preporuku.

www.facebook.com

POZORIŠNA PREDSTAVA “KAFANA BALKAN”

Muzička melodrama koja je nastala po ideji i muzici Nikole Burovca, u režiji Irfana Mensura. Ljudi koji borave u kafani, govore o izgubljenoj nadi i sreći, na duhovit način. Jedna tragična ljubavna priča do kraja budi nadu za srećnim krajem. Kroz dijaloge i muziku govore o svojim osjećanjima, teškim sudbinama, strahovima, promašenim životima i ljubavi. Smijala sam se, plakala i uživala od početka do kraja komada.

www.facebook.com

PESMA LETA “MALIBU” - MILEY CYRUS

Pjesma koju slušam od kada je izašla, i jednostavno je osvojila moje srce. Taj zvuk me nosi daleko, opušta, izaziva u meni poseban osjećaj slobode. To je ono što me u muzici osvaja i čini srećnom. “Malibu” je obilježila najljepši period moje trudnoće i sigurna sam da ću je i svom sinu puštati od samog rođenja, kao uspavanku.

Autor: Marija Milošević
Foto: Bojan Stanić

Pogledajte još