STAJU NA LUDI KAMEN: Nata i Luka spremaju svadbu

Nataša Bekvalac, koja je u drugom mesecu trudnoće, uskoro će po treći put stati na ludi kamen, saznaje "Alo!". Lepa Nata već je rekla "da" svom izabraniku Luki Lazukiću i njih dvoje trenutno prave planove za svadbu. Na osnovu saznanja dobro obaveštenog izvora, par trenutno razmišlja da venčanje organizuje u septembru na Natinom salašu na Čeneju.

- Luka je Nati kupio prsten još pre nego što je saznao da je trudna. Njih dvoje su kratko u vezi, tek malo više od tri meseca, ali su se od samog starta pronašli. Slažu se fenomenalno, pa je Luka već rešio da je ženi, a onda su saznali da je beba na putu - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je Nata radosno rekla "da" na ono najvažnije pitanje.

- Oboje su toliko zaljubljeni jedno u drugoga, a tek saznanje da će postati roditelji ih je dodatno usrećilo. Već su počeli da planiraju svadbu. Trebalo bi da se sve odigra u dugoj polovini septembra, a kako je Nata poznata kao neko ko voli važne događaje da čuva od javnosti, nameravaju da venčanje organizuju na njenom salašu na Čeneju. Tamo je njena oaza mira, u koju ide kad god ugrabi malo slobodnog vremena. Tamo se opušta i uživa i tamo bi se najprijatnije osećala. I Luki se tamo sviđa. Bio je prvi put tamo za prvomajske praznike i odmah se zaljubio u to mesto - otkriva izvor za "Alo!".

Vest da će dobiti seku ili batu obradovala je i pevačicinu ćerkicu Hanu.

- Hana je presrećna. Ne može da dočeka da beba konačno stigne i da i ona ima batu ili seku - priča izvor "Alo!".

Neka svi budu u pravu,meni je cilj samo da budem srećna...#samosesrcemdobrovidi

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Podsetimo, brak sa Lukom Lazukićem, preduzetnikom i IT stručnjakom, biće Nati treći. Ona je prvo bila udata za Daču Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu. Drugi Natin brak sa Ljubom Jovanovićem završio se pre četiri meseca. Samo mesec dana kasnije, novosadska barbika započela je vezu sa Lukom, a nedugo nakon toga počeli su i da žive zajedno u njenom stanu na Dedinju.

Ko bi rekao da je trudna?!

Nataša je imala nastup pre tri večeri na "Riveru", ali niko nije primetio da je u drugom stanju. Zbog rane trudnoće joj još nije porastao stomak, a ona je u pauzama pušila i pila šampanjac, pa ništa nije odavalo utisak da je trudna. Ni na sceni se nije štedela, već je pevala i đuskala svom snagom, a samo je, ispijajući čašu šampanjca, prokomentarisala da ne bi smela da pije, ali da joj od jedne čaše neće biti ništa. Inače, pevačica namerava da odradi sve zakazane nastupe, a onda da se povuče na trudničko bolovanje.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/Bekvalceva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.