PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Nataša Bekvalac: Beba je srećna vest i ne treba je kriti!

Nataša Bekvalac razgovarala je sa novinarom emisije “150 minuta” koji je pop zvezdu intervjuisao pred njen spektakularni koncert u Valjevu. Pevačica sa partnerom Lukom Lazukićem očekuje drugo dete, a otkrila je zbog čega ne želi da priča o trudnoći.
- Mislim da je vest o bebi srećna i da je ne treba kriti, ali mislim da je suviše rano da se o tome priča, ne zato što ja hoću da glumim neku super zvezdu ili zato što sam nadmena ili zato što hoću da pravim famu oko sebe, nego zato što svaka mama treba da prođe jedan određeni vremenski period od nekoliko meseci da bi svi bili mirni i stablini pa da onda možemo da pričamo o srećnoj vesti - rekla je Nataša.

Na pitanje novinara kako njena ćerka Hana reaguje na vesti o trudnoći, Natašaje rekla da je njena mezimica upućena u sve.

- Moje dete ne može da sazna ništa iz novina. Moje dete raste sa mnom, ja svoje dete odgajam od kad se rodilo, tako da ja sam svoju kuću od veoma čvrstih zidova i temelja gradila. Tako da s mojom detetom nisam imala nikada problem kada je reč o tim temama. Ona sada kao zrela desetogodišnja devojčica jako dobro zna o čemu se tu radi, šta je moj posao i šta moj posao nosi - rekla je Bekvalčeva u emisiji 150 minuta.

Izvor: kurir
Foto: Youtube printscreen

Pogledajte još