PREPORUKA ZA DANAS: Nađa Higl - knjiga, film, restoran, kafić, koncert

Ovim uspehom, mlada Nađa ušla je u istoriju srpskog plivanja kao prva žena koja je postala svetska prvakinja. Vlasnica je brojnih nagrada i priznanja, a ujedno drži i rekorde u disciplinama 100 metara prsno i 200 metara prsno. Udata je, majka je dvoje dece, a danas za vas daje svojih 5 preporuka.

Foto: Promo

KNJIGA

"The Way of the peaceful warrior"

Ova knjiga mi je pomogla da na najbolji način pristupim takmičenju i treningu. Naučila sam da se ne plašim i ne postavljam pitanje: "Šta ako?" nego da u svakom trenutku dam maksimum.

www.delfi.rs

 


Izvor: YouTube

FILM

"The Way of the peaceful warrior"

Film je isto tako imao bitnu ulogu u pristupu takmičenju i samoj trci. Gledala sam ga neposredno pred trku u kojoj sam osvojila zlato. Tako da, svakako je moja preporuka!

 

Foto: Promo

RESTORAN

"Borneo", u Pančevu.

Restoran sa savršenom atmosferom i uslugom. Volim da tamo sa suprugom odem na ručak ili večeru kada nam deca daju slobodno. Ukoliko se nađete u ovom gradu, nemojte propustiti da posetite ovaj restoran!

www.borneo.co.rs

 

''Salt 'n' Pepa'' omiljeni PANČEVAČKI RESTORAN - ENTERIJER, pićeiklopicapomeriPančevaca! 😉

A post shared by Salt 'n' PepaPančevo (@saltnpepapancevo) on

 Foto: Instagram

 

KAFIĆ

"Salt ‘n’ Pepa", takođe u Pančevu. Nalazi se u novom tržnom centru "Aviv".

Kafić u kome sam mnoge od svojih tekstova za blog napisala. Miran ambijent i divna usluga, a ponekad i divna muzika uživo.

avivpark.com 

 

Izvor: YouTube

KONCERT

AC/DC u Beogradu.

Koncert na stadionu koji se duboko urezao u moje sećanje i bend koji je neprikosnoven. Kada sam išla na trku ili pripreme, često sam slušala njihov hit "Highway to hell". Za ne propustiti!

 

Autor: Nina Dotlić

Foto: Privatna arhiva

 

 

 

 

Pogledajte još