Vremešnog kneza reklamiraju golišave devojke

PRAG, 17. februara 2010. (Beta) - Golotinja kao reklama za političare prodrla je i u najkonzervativniju češku stranku - TOP09 bivšeg šefa češke diplomatije, kneza Karela Švarcenberga.

Upravo njega na internetu reklamiraju mlade obnažene Čehinje i golotinju skrivaju samo pod malenom Švarcenbergovom fotografijom.

Na ideju koja se samom knezu nije nimalo dopala, došao je aktivista te nove stranke sa solidnim šansama da uđe u parlament na izborima krajem maja, Lukaš Grulih. Pozvao je simpatizerke galantnog vremešnog plemića, najpopularnijeg češkog političara, da se skinu, grudi prekriju malenom fotografijom kneza Švarcenberga, a umesto "Evinog lista" postave kneževu bistu.

Čehinje se nisu nimalo stidele, a privuklo ih je možda i obećanje da će za obnaženu fotografiju dobiti i svoj i-mejl na domenu www.kareljesexy.cz, i fotografije su već na internetu. "Ne vidim ni da je to duhovito, ni da je erotično", ogradio se Švarcenberg od kampanje, ali Grulih veruje da će golišava, vickasta kampanja pomoći partiji pred izbore.

Pogledajte još