U JAVNOST DOSPELA TAJNA PREPISKA IZMEĐU ANE SEVIĆ I LUKASA: Pogledajte šta mu je pevačica pisala! Oglasio se i Darko Lazić!

Malo je reći da je podugačka poruka koju je Ana poslala Lukasu emotivna. Ana i Lukas su, šuškalo se, bili u vezi pre njene udaje za Darka Lazića, ali iz poruka se može zaključiti da se nešto ipak dešavalo između njih i tokom njegovog rastanka od Sonje. Poruka je poslata 2. avgusta, piše Pink.rs.

- Svako ima svoj način samodestrukcije, ovo je noćas moj. Postavila sam ti već pitanje: "Zašto?" i nisam dobila odgovor. Neću verovatno ni sada, a mojih milion pitanja "zašto?" je zaslužilo da mi odgovoriš. Moji pozivi su zaslužili da budu odgovoreni, jer kad ti meni napišeš: "Javi mi se, trebaš mi", ja se javim, jer ti trebam! Zaslužila sam ja mnogo toga, svakako sve suprotno od ovoga što sada radiš - napisala je Ana i tada priznala:
- Posle onoga što se desilo pre pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam želela da ti verujem, zato što sam želela da ti pružim šansu da mi dokažeš da si sve ono što ja mislim da jesi. Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima. Žao mi je što ne možeš sebe da vidiš onako kako te ja vidim. Taj čovek koga ja vidim, ne radi ovakve stvari. Uvek sam te na prvom mestu poštovala kao čoveka, pa tek onda kao muškarca - piše Ana koja otkriva da Lukasu želi sreću:

- Nikada ništa ne bih uradila da te povredim jer želim da budeš srećan. I pored svega što si uradio, ja ti to i dalje želim. Nadam se da ćeš biti. Onda ćeš sebe gledati mojim očima i možda ćeš drugačije gledati na mene i moje ponašanje. Možda ćeš me razumeti. Možda ćeš ga, ako ništa, ceniti sa ljudske strane, jer ja posle svega ovoga i dalje želim da verujem da za sve ovo postoji realan razlog koji mi je morao biti nagovešten i objašnjen. Kakav god da je, ljudski je. Sve je bilo bolje od ovoga što ja sada prolazim. Verovala sam ti – napisala je Ana Sević.

Ovim povodom se ni Ana ni Aca nisu oglasili, a zanimljvio je da baš u trenutku kada je osvanula prepiska, i kada su se portali usijali zbog njenog sadržaja, Darko se oglasio na društvenim mrežama. On inače ne deli slike na kojima je sa porodicom, ali juče je čak nekoliko puta prekršio to. Okačio je nekoliko slika sa odmora u Crnoj Gori uz mnoštvo srca. Čini se da je sa ovim parom ipak sve u redu ili Darko možda još uvek nije dobio poslednje vesti. Kako bilo, očekuje se nastavak.

Izvor: , pink.rs, blic
Foto: anasevic85, lazardarkovic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.