ONA JE POBEDNICA MODNOG TAKMIČENJA Next Star Top Model Srbija 2017! Katarina Popović: Pokušaću na najbolji način da se uklopim u svet visoke mode!

Ona je jedna od 15 devojaka koje su se izdvojile u velikoj konkurenciji od preko 400 prijavljenih devojaka od 15. juna kada je počelo takmičenje. Katarina se posle nekoliko krugova selekcije izdvojila i dopala stručnom žiriju i predstavnicima vodećeg internacionalnog servisa za upoznavanje i glavnog sponzora događaja “AnastasiaLady i kao pobednica potpisala dvogodišnji ugovor sa Modnim studiom “Click”.

Da li se dugo bavite modelingom ili je ovo vaše prvo zvanično pojavljivanje?

Modelingom se nisam bavila do sada. Iako mi Celog života govore kako treba da se bavim modelingom, ja sam mislila da je to samo lepši način da mi kažu koliko sam mršava. Na fejsbuku sam naišla na tekst u vezi sa takmičenjem “Next Star Top Model Srbija”, osetila sam želju da vidim o čemu se radi. Poslala sam prijavu i ubrzo zaboravila na konkurs. Za mene je to bio test da proverim zadovoljavam li kriterijume za takmičenje. Ubrzo su usledili pozivi za uži krug i tako evo do kraja, nisam očekivala nagradu, bila sam ubeđena da će druge devojke biti odabrane.


Studirate informacione tehnologije i volite modu, veoma zanimljiva kombinacija. Gde vidite sebe za 10 godina?

Informacione tehnologije sam odabrala kako bi najbolje iskoristila svoja široka interesovanja. Ne volim da planiram tako daleko. Moji planovi su uglavnom isprepletani i kombinuju moja interesovanja iz slikarstva, muzike, psihologije ali i informacionih tehnologija.

U toku takmčenja sarađivaliste sa renomiranim imenima iz sveta mode u Srbiji, a i nagrada koju ste osvojili je prestižna. Koji su vaši profesionalni planovi i šta vam je sve omogućilo takmičenje za NEXT STAR TOP MODEL SRBIJE?

Takmičenje Next Stra Top Model Srbije mi je definotivno otvorilo više polja koja sam možda tajno priželjkivala. Zahvalna sam sponzorima i parnerima takmičenja posebno prestižnoj web platformi AnastasiaLady”, Modnom studiju CLICK kao i fotografu Miši Obradoviću. Pokušaću na najbolji način da uklopim u svet visoke mode.

Pogledajte još