AMORETA PREDSTAVLJA: Edicija "Najveće ljubavi" - Lord Bajron i Ledi Kerolajn - Ida Goldvoter

Ovo je jedna od najsmelijih, najstrasnijih i najopasnijih ljubavnih priča. Ledi Kerolajn i Lord Bajron voleli su se neuobičajeno i nezaboravno. Bili su otmeni i perverzni, bezobzirni i previše umni. Slepo zaljubljeni jedno u drugo otišli su do granica ludila. Činilo se da su miljenici bogova i da su suviše srećni, a onda je nesreća pokucala na vrata.

Ona, ljubavnica i spisateljica – on, avanturista i pesnik, zajedno su bili osuđeni da iskuse duboke ponore jakih osećanja. Iza njih su ostale mnoge tajne, navodne istine i trag u vremenu jedne nezaboravne ljubavi koja je bila i prošla.

Ovo Amoretino izdanje iz edicije „Najveće ljubavi“ po ceni od 299 dinara možete naći u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Amoreta je stvorena za vas, osmišljena da vas zabavi i opusti, da vam vrati osmeh na lice i okrepi dušu. Ona vam donosi tople, ljubavne priče i servira ih isključivo da biste u njima uživali. Amoreta je vaš odmor, razonoda i predah. Ona postoji da bi vaše srce bilo ispunjeno kada zatvorite knjigu.

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.

Foto: Promo
Pogledajte još