NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam zvezde predviđaju u periodu od 14. do 21. avgusta?

OVAN

Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima, potrudite se da ostvarite maksimum u svakoj oblasti svog života. Ljubavna pravila u odnosu sa partnerom se menjaju u skladu sa fazama kroz koje zajedno prolazite. I dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći ili zadovoljstvu.

BIK

Stalo vam je da poboljšate uslove u kojima se nalazite i zato preispitujete sva protekla dešavanja ili svoju ulogu u nekim poslovnim relacijama. Obratite pažnju na mogućnost udruživanja sa jednom starijom osobom koja će vam omogućiti neke olakšice. U odnosu sa partnerom prolazite kroz razne faze emotivnog zbližavanja ili udaljavanja. Nema razloga da se opterećujete sa suvišnim pitanjima i da sumnjate u rešenja koja vode ka zajedničkoj sreći.

BLIZANCI

Imate jasne ideje i velika očekivanja, međutim primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje. Ukoliko vam je stalo da izbegnete razne neprijatnosti oslonite se na svoj praktičan duh i samostalno završite započete poslove. Dobro je da na vreme izmirite i sve finansijske obaveze koje imate. U društvu bliske osobe pokušavate da se rasteretite od svih pritisaka i da ulepšate svoje raspoloženje. Prijaće vam da više vremena provodite uz porodicu.

RAK

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

LAV

Nalazite se pred dilemama i potrebno je donesete ozbiljnu odluku. Obratite pažnju na informacije koje mogu da vam olakšaju realizaciju planova koje ste postavili, uloga i angažovanje jedne mlađe osobe za vas će se pokazati kao dragocena. Kada god se nalazite u prilici možete da kombinujete praktične interese i lično zadovoljstvo. U ljubavnom odnosu sve izgleda prividno dobro, ali nemojte potcenjivati partnerovu ćutljivost. Važno je da se pravilno razumete.

DEVICA

Zahvaljujući dobroj proceni imate jasne ciljeve i vešto sprovodite sve planove koje ste zacrtali. Uz nečiju asistenciju sada se nalazite u prilici da udvostučite rezultate. Prihvatite savet koji vam daje jedna uticajna osoba. Primećujete da se nešto neobično dešava sa vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Nemojte zanemariti nečije potrebe i kada vam se čini da su one pomalo iscenirane.

VAGA

Ponos vam ne dozvoljava pokornost ili molećivost pred osobom koja ni do sada nije pokazala pozitivnu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, neizvesnost na vas deluje vrlo podsticajno i neko će vas naterati da učinite niz korisnih stvari u svome poslovnom, društvenom ili u privatnom životu. Razmislite na koji način treba da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom i pokažite dovoljno razumevanja za svoju porodicu ili za neke zajedničke planove.

ŠKORPIJA

Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli. U dogovoru sa saradnicima za relativno kratko vreme možete vrlo efikasno da rešite niz pitanja iz različitih domena. Važno je da na kraju svi oko vas budu dovoljno srećni i zadovoljni. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom.

STRELAC

Najbolje je da po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na riskantne poteze. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da u potpunosti izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da vas navede na pogrešan emotivni izbor.

JARAC

Pripremili ste za razne situacije i spremno odgovarate i na najmanji znak koji vam se učini dovoljno interesantnim. Zahvaljujući raznim veštinama koje primenjujete vrlo brzo ćete biti u sjajnoj prilici da ostvarite izuzetno dobre rezultate. Potrudite se da što češće povezujete poslovne interese sa privatnim zadovoljstvom. Partner vas podržava u svemu što radite i to vam uliva dodatnu snagu. U ljubavnom odnosu uživate na neki novi i veoma uzbudljiv način.

VODOLIJA

Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Ponekad različita viđenja važnih događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem.

RIBE

Dobijate određene olakšice u poslu kojim se bavite i to pozitivno deluje na vašu motivaciju. Sada je povoljan trenutak da insistirate na nekim uslovima sa kojima biste sigurno unapredili svoju poziciju ili odnose koje imate sa saradnicima. Imponuju vam nečija pažnja i komplimenti, nova dešavanja u društvenom životu ili susreti vas inspirišu na romantično raspoloženje. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom.

Izvor: Astrolook
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.