Ketlin Tarner ponovo na Brodveju

LOS ANĐELES, 18. februara 2010. (Beta) - Američka glumica Ketlin Tarner vratiće se na Brovej kao časna sestra i bivša alkoholičarka u komadu "High" Metjua Lombarda, objavio je list Varajeti.

Njen agent potvrdio je da glumica pregovara o ulozi u komadu koji će premijerno biti izveden u junu, a pozorište u kojem će se to desiti biće naknadno odabrano. Komad će režirati Rob Ruđero, koji je reditelj Lombardove predstave "Looped" koja će se od petka izvoditi na Brodveju.

"High" je priča o časnoj sestri i 19-godišnjem narkomanu kojem ona pokušava da pomogne. Treći lik u komadu je sveštenik koji rukovodi centrom za lečenje zavisnosti. Ketlin Tarner u pozorištu je poslednji put igrala Martu u komadu "Ko se boji Virdžinije Vulf?" 2005, a pre toga u predstavama "Mačka na usijanom limenom krovu" i "Diplomac". Poznata je po filmskim ulogama u hitovima "Lov na zeleni dijamant", "Rat Rouzovih", "Čast Pricijevih" i "Marli i ja". Na televiziji se pojavljivala u serijama "Prijatelji" i "Kalifornikacija".

Pogledajte još