KUĆNA MEZOTERAPIJA I HIJALURONSKA KISELINA U BORBI PROTIV STARENJA!

Hijaluronska kiselina se nalazi kod svih organizama, ona je važan deo vezivnog tkiva kože i kostiju, hrsavica i zglobne tečnosti. Ona za sebe vezuje i zadržava molekule vode i tako njome ispunjava međućelijske prostore što tkivu daje volumen, čvrstinu i glatkoću. Pomaže hidrataciju i time doprinosi da koža izgleda mlađe, svežije i ima manje bora.

Međutim, pitanje je kako je dopremiti u dublje slojeve kože? Obično mazanje kremama, kao što i sami znamo, nema baš veliki efekat kada je gubitak bora u pitanju.

Zato su stručnjaci iz poznate ruske kompanije Evalar osmislili proizvod koji će nam pomoći da sami dopremimo hijaluronsku kiselinu u površinske slojeve kože uz pomoć kućne mezoterapije.

Mezoterapija je tretman koji se uglavnom radi u salonima i daje odlične rezultate kod podmlađivanja ali zahteva vreme i dosta novaca. Novi trend u svetu poslednjih godina je kućna terapija koja se pokazala kao ozbiljan pretendent da potpuno zameni tretmane u salonima.

„Lora mezoefekt“ serum sa mezorolerom objedinjuje pozitivne efekte hijaluronske kiseline i kućne mezoterapije. Za rezultate koji će premašiti vaša očekivanja dovoljno je da odvojite 10 minuta, 1 do 2 puta nedeljno.

Za više informacija posetite sajt http://lora-cosmetics.com/ .

Foto: pixabay.com

Pogledajte još