SAŠA VIDIĆ ISPROZIVAO KOLEGINICU: Melina Džinović je platila svetskim zvezdama da nose njene haljine

Melina Džinović, dizajnerka i supruga pevača Harisa Džinovića, poslednja je na listi poznatih koje je žestoko nagazio beogradski kreator Saša Vidić. Naime, Vidić, koji se nikada nije libio da javno kaže šta misli o kolegama, ali i o poznatima sa kojima je sarađivao, nije štedeo svoju mlađu koleginicu kada je komentariso njen nedavni proboj na inostrano tržište.

- Svako misli da je uspeo, sve novine u Srbiji do sada su nabrojale uspehe naših dizajnera. Izvini, a gde su oni kad su toliko uspešni? Neću da kažem, biću pristojan! Melina je platila agenta, on je ponudio haljine da ih obuku dve zvezde, a one su, pretpostavljam, posle sat vremena iste poklonile Meksikankama Rozariji i Romariji, svojim kućnim pomoćnicama. Te zvezde su zaradile za sat-dva 50 hiljada dolara, a Rozarija i Romarija su otišle u haljinama na festival tortilja, čiča-miča i gotova priča - rekao je Vidić u intervjuu za „Star”.

On, međutim, nije bio toliko rečit kad je komentarisao zašto njegova najbolja prijateljica Ceca Ražnatović nosi Melinine haljine.

- Ceca je moj prijatelj, mi smo kao porodica. Ona je žena koja nije povodljiva i njena lična stvar je koga i šta će nositi! Ceca i ja ne delimo iste stavove o mnogim ljudima, ali to je lepo, mi se slažemo u 99 odsto stvari i, na kraju, Ceca je dama, a ja sam ponekad (čitaj: često) kabadahija, pa bi bilo čudno da se jedna takva zvezda i dama baš uvek slaže sa mnom - opravdao se Vidić.

A post shared by HAMEL (@hamelbymelinaharris) on

Izvor: Alo!/Star
Foto: vidicsasa/Instagram

Pogledajte još