SAŠA VIDIĆ ISPROZIVAO KOLEGINICU: Melina Džinović je platila svetskim zvezdama da nose njene haljine

Melina Džinović, dizajnerka i supruga pevača Harisa Džinovića, poslednja je na listi poznatih koje je žestoko nagazio beogradski kreator Saša Vidić. Naime, Vidić, koji se nikada nije libio da javno kaže šta misli o kolegama, ali i o poznatima sa kojima je sarađivao, nije štedeo svoju mlađu koleginicu kada je komentariso njen nedavni proboj na inostrano tržište.

Svako misli da je uspeo, sve novine u Srbiji do sada su nabrojale uspehe naših dizajnera. Izvini, a gde su oni kad su toliko uspešni? Neću da kažem, biću pristojan! Melina je platila agenta, on je ponudio haljine da ih obuku dve zvezde, a one su, pretpostavljam, posle sat vremena iste poklonile Meksikankama Rozariji i Romariji, svojim kućnim pomoćnicama. Te zvezde su zaradile za sat-dva 50 hiljada dolara, a Rozarija i Romarija su otišle u haljinama na festival tortilja, čiča-miča i gotova priča – rekao je Vidić u intervjuu za „Star”.

On, međutim, nije bio toliko rečit kad je komentarisao zašto njegova najbolja prijateljica Ceca Ražnatović nosi Melinine haljine.

Ceca je moj prijatelj, mi smo kao porodica. Ona je žena koja nije povodljiva i njena lična stvar je koga i šta će nositi! Ceca i ja ne delimo iste stavove o mnogim ljudima, ali to je lepo, mi se slažemo u 99 odsto stvari i, na kraju, Ceca je dama, a ja sam ponekad (čitaj: često) kabadahija, pa bi bilo čudno da se jedna takva zvezda i dama baš uvek slaže sa mnom – opravdao se Vidić.

A post shared by HAMEL (@hamelbymelinaharris) on

Izvor: Alo!/Star
Foto: vidicsasa/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.