TREĆA SREĆA: Nataša Bekvalac odabrala venčanicu

Nataša Bekvalac i njen partner Luka Lazukić uskoro će dobiti bebu. Pevačica i njen izabranik planiraju i venčanje, a pripreme za ovaj veliki dan, izgleda su, uveliko u toku.

Nataša je juče posetila jedan butik u Strahinjića Bana gde se prodaje garderoba jedne naše kreatorke. Ona je odlučila da na venčanju sa Lukom nosi nešto jednostavnije i da to ne bude klasična venčanica. Baš zato je otišla u butik u centru grada gde je više od pola sata birala idealnu haljinu. Još uvek nije odlučila koju će haljinu nositi s obzirom na to da joj se svidelo nekoliko toaleta – rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Nataša se nije mnogo premišljala, a u salonu elegantnih venčanica i haljina je odmah rekla šta želi:

Bila je veoma raspoložena i ljubazna, nije se dugo zadržala. Odmah je rekla da želi romantičnu, elegntnu haljinu bez suvišnih detalja i naglasila je da želi da bude udobna, pa smo stekli utisak da joj je potrebna haljina za neku žurku, više nego za svadbu – dodao je izvor, piše Pink.

Pevačica i njen drugi suprug bivši rukometaš Ljuba Jovanović razveli su se u martu ove godine, a ona je već u aprilu uplovila u romansu sa Lukom Lazukićem, preduzetnikom iz Beograda, sa kojim sada čeka bebu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.