SLAĐA ALEGRO: Lekari nemaju objašnjenje za moje spontane pobačaje

Kako sama kaže, sve loše stvari zaključala je u daleku fioku koju ne otvara bez preke potrebe. Kroz život ide "naoružana" pozitivnim mislima, gledajući isključivo napred, jer veruje da joj je Bog pripremio sreću koja je tek čeka. Sa suprugom, ekonomistom Zoranom (38), odavno priželjkuje prinovu, ali ne opterećuje se mnogo time jer je sigurna da će kad-tad dobiti potomstvo.

U januaru prošle godine stali ste na "ludi kamen", koliko se vaš odnos sa suprugom promenio otkad ste vezani zakonom?

– Sam čin venčanja ništa nije promenio jer smo i pre braka živeli zajedno. Često volim da se našalim i kažem da mi je poplava donela muža. Naime, kada su pre tri godine počele one strašne vremenske nepogode u Obrenovcu, Zoran je došao da nam pomogne i ostao s nama. Sećam se kada me je bliska drugarica pitala da li će ostati da živi sa mnom, kroz šalu sam joj odgovorila: "Ne znam, ali doneo je veliku torbu". I to je bilo to. Od tada se nismo razdvojili.

Već duže vreme pokušavate da se ostvarite u ulozi majke, međutim, dva puta ste imali spontani pobačaj. Kako iz ove perspektive gledate na ta iskustva?

– Od momenta kada smo počeli da se zabavljamo, suprug i ja imamo želju da postanemo roditelji. Smatram da nam samo dete nedostaje kako bismo postali potpuni. Naravno, zadovoljni smo i sada, jer verujemo da Bog piše svoju knjigu i stavlja nas tamo gde on misli da je najbolje. Mislim da ovo nije kraj i da nas tek očekuje sreća.

Kakve su lekarske prognoze, šta oni kažu zašto vam se dešavaju pobačaji?

– Nemaju objašnjenje, jer je s nama zdravstveno sve u redu. Očigledno je reč o nekoj višoj sili i prirodnoj selekciji. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje.

Razmišljate li o tome da započnete proces vantelesne oplodnje?

– Nismo još o tome razmišljali, ali jedno je sigurno – trudićemo se svim silama da ostvarimo svoju želju i uradićemo sve što je u našoj moći.

Izvor: Story
Foto: sladja.allegro/Instagram

Pogledajte još