MARINKO ROKVIĆ POBESNEO: Smeštaju mi - laž je da sam se ponovo oženio!

Naime, beogradski štampani mediji i portali pisali su da je Rokvić majku svojih sinova Nikole i Marka po drugi put odveo pred matičara, gde su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav. Mediji su naveli da se pevačeva supruga pre nekoliko meseci vratila u porodični dom i pružila mu šansu da ispravi svoju grešku, pošto je počinio preljubu.

Marinko ovakve tvrdnje oštro demantuje i kaže da od navedenog gotovo ništa nije tačno!

- To su sve budalaštine i izmišljotine. To bukvalno nema veze sa istinom i mnogo sam besan zbog takvih gluposti. Najviše me nervira to što ti koji lupetaju protiv mene nisu prvo mene okrenuli, pa onda sve izmislili. To su oni koji svaki dan pišu protiv našeg predsednika, pa su sada i mene dokačili - kaže pevač.

Na pitanje novinara u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Marinko nije želeo da daje odgovor.

- Nemam komentar! Užasno me nerviraju lažne vesti. Trenutno sam u Budvi na odmoru i pokušavam da se distanciram - završio je razgovor Rokvić.

Podsetimo, Marinko se prošle godine nakon trideset godina zajedničkog života sa suprugom Slavicom razveo od nje. Razvod se, navodno, dogodio nakon što je pevač imao aferu sa daleko mlađom Makedonkom, što bivša supruga nije mogla da mu oprosti.

Marinko je dospeo i u žižu javnosti kada se početkom godine verbalno i fizički sukobio sa nepoznatim mladićem i devojkom u garaži jednog tržnog centra. Pevač se tada branio da je bio žrtva čitave situacije.

Izvor: Alo!
Foto: markorokvic/Instagram

Pogledajte još