Digital 2017 - predstavljamo vam panel "Pitch My Day: Šta klijenti danas žele i zašto to ne dobijaju"

Ovogodišnji - #Digital2017 - trajaće 2 dana - 07. i 08. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće prvog dana - Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije i Džulija Patriša Fini, ambasadorka Australije u Beogradu, a drugog dana - Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vlade Republike Srbije i Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT scene i drugo.

Prvog dana konferencije, 7. septembra, u panelu "Pitch My Day: Šta klijenti danas žele i zašto to ne dobijaju" razgovaraće se o novoj eri advertajzinga, onome šta klijenti žele, a šta agencije mogu da im isporuče. Gde nastaje jaz između potreba i želja klijenata i nemogućnosti da im se to isporuči. Nove tehnologije - novi zahtevi - novi kanali komunikacije, novi pristup agencija, novi insajti, novi odnosi, brzina komunikacije i reakcije, nove tehnologije donose mogućnosti komunikacije iz minuta u minut, brze reakcije kompanija, brze reakcije agencija... Kao i o fokusu na širi spektar radije nego samo na marketing, ne samo odgovor na tražnju već i kako preudprediti, izazvati tražnju, napraviti ponudu i izazvati tražnju.

U panelu učestvuju:

Olivera Nikodijević, Apatinska pivara
Nevena Kurtović, Fusion Communications
Aleksandra Radujko, New Media Team

Moderator: Ruža Ristanović, Diplomacy&Commerce

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digital2017.rs, a kotizacije kupiti i putem www.gigstix.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.