BIVŠI MUŽ ME JE TUKAO I DAVIO U TRUDNOĆI: Sindi tri godine razdvojena od ćerke!

Ivana je otkrila da je sudska borba za starateljstvo privremeno obustavljena, jer je proces zbog nasilja u porodici ponovo vraćen na suđenje.

- Moj bivši suprug je krajem prošle godine osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - kaže Ivana za Alo i dodaje da joj najteže pada vreme sa ćerkom koje joj je oduzeto.

- Izdržavam kako moram. Već tri godine smo razdvojene, a u poslednjih godinu dana desile su se krupne stvari u njenom životu. Moja Petra je završila prvi razred, odličan je đak, savršeno priča engleski i francuski i igra tenis - kaže Ivana.

Podsetimo, Ivani Stamenković Sindi, sud je pre tri godine privremeno oduzeo starateljstvo nad tada četvorogodišnjom ćerkom Petrom i dodelio ga pevačicinom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.

Po privremenoj meri, sud je tada odlučio da Ivana ima pravo da viđa ćerku dva puta nedeljno, ali i obavezu da bivšem suprugu plaća alimentaciju za dete. Međutim, borba za starateljstvo nije bila jedini put kada su se Ivana i Nikola našli pred sudom, te je bivša modelsica pre dve godine podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog nasilja u porodici.

Tada je otkrila da je batine trpela tokom trudnoće, ali i da se nasilje nije zaustavilo ni nakon što je par dobio ćerku.

- Bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar posle kog sam pala sa sve bebom u naručju. Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo, zavrljačio bi joj omiljenu igračku o zid, zbog čega je dete opet vrištalo. Kada sam odlučila da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji - rekla je pre nekoliko godina Ivana.

A post shared by @ivanastamenkovicsindi on

Izvor: Kurir.rs/Alo!
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.