Za subotu, 20. februar 2010. godine

BEOGRAD, 20. februara 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradski dnevni listovi pišu o akciji MUP-a Srbije u kojoj je uhapšeno 50 direktora raznih preduzeća, o prijavi revizora protiv ministara zbog nenamenskog trošenja novca, kao i o slučaju Darka Šarića, osumnjičenog za šverc velike količine kokaina.

ALO - "Predozirala se Milica iz 'Operacije'", list piše da je Milica Majstorović završila na detoksikaciji u kragujevačkoj bolnici nakon što je popila veliku količinu tableta, a da je posle intervencije puštena kući. "Tadićevoj sekretarici ukradeno 'nešto važno'", o tome da je opljačkana službenica Predsedništva Srbije.

BLIC - List donosi naslove "Rat srpske i crnogorske policije zbog Šarića" i "Pojedine prijave protiv ministara zastarele". Takođe piše da je počeo raspad narodnjačke koalicije i donosi naslov "Ilić se udaljava od Koštunice zbog pada rejtinga".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše da je u sedam gradova širom Srbije "uhapšeno 50 direktora". "Lutalice seju strah u školi", o tome da je čopor pasa za tri dana napao petoro žitelja Borče. "Skup sjaj dvora", o upozorenju revizora Ministarstvu kulture.

DANAS - List preko cele vanredne naslovne strane ima lik dirigenta Zubina Mehte i donosi naslov "Mehta u Beogradu: 10. koncert". Na redovnoj naslovnici donosi naslov: "Poskupljuju fiksni telefon i kablovska". Intervju sa Slobodanom Homenom "Biće i zabrane stranaka". O dešavanjima u eparhiji raško-prizrenskoj list piše pod naslovom "Više vladika nezadovoljno uvođenjem administratora".

KURIR - "Engleski pacijent", list piše da je britanski glumac Ralf Fajns koji češto dolazi u Beograd uhvaćen kako prelazi ulicu van pešačkog prelaza. "Vilovski će biti uhapšen", za list govori vladika Grigorije. "Podrška Šariću na Fejsbuku", o tome da je osnovana grupa fanova Darka Šarića, osumnjičenog za šverc velike količine kokaina.

POLITIKA - List piše na naslovnoj strani da "Monasi strahuju od povlačenja Kfora". Takođe donosi naslov "Jožef Kasa tuži svoju partiju". O postupku izrade udžbenika za osnovne i srednje škole list piše pod naslovom "Posao sa udžbenicima težak četiri milijarde dinara".

PRES - List se bavi imovinom bivšeg premijera Zorana Živkovića i daje naslov "Živkoviću dali 'samo' 41 milion". Povodom podnošenja krivičnih prijava protiv bivših i sadašnjih srpskih ministara "Bruka i sramota - srpski ministri iznad zakona". Takođe donosi naslov da je u velikoj akciji MUP-a Srbije "Uhapšeno 50 direktora".

Pogledajte još