NA ŠTA JE PAO? Biljana Tipsarević otkrila čime je zavela Janka

Svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, što im pomaže da ljubav uspešno neguju u svoja četiri zida.

- Zbog brzog načina života, često se desi da smo Janko i ja razdvojeni. Ipak, ljubav mora da se neguje i moramo da budemo spremni na sve životne promene koje nas očekuju. Uvek kažem da je neophodna konstantna i uzajamna podrška i komunikacija. Zavođenje takođe ne smemo da zaboravimo - kaže Biljana.

O tome u čemu se ona oseća najseksepilnije i koji joj je glavni adut pri zavođenju, kaže:

- Zavođenje ima mnogo dublje značenje od fizičkog, ključ je u mentalnom zavođenju i neprestanoj inspiraciji između dvoje ljudi. Ako bih izdvojila jednu misao kojom bih opisala seksepil, rekla bih da sam seksepilna zbog životnog iskustva koje imam, prihvatanja sebe sa svim svojim vrlinama i manama - rekla je Biljana.

Biljana je pre mesec dana proslavila 34. rođendan kojem je prisustvovao najuži krug prijatelja i suprug Janko.

- Ovo je bila retka prilika da smo za moj rođendan u Srbiji, pa me je posebno radovala činjenica da možemo svi da se okupimo na večeri uz prijatno i opušteno druženje. Inače, nisam osoba koja rođendane vezuje za neke važne odluke, promene, velike ciljeve. Važno mi je da smo svi na okupu: nasmejani i srećni. Radujem se svakom sledećem rođendanu i to mi je dovoljno da znam da godine brzo dolaze, a radujem se svim lepim događajima koji nas čekaju i baš je čar u tome što ne znamo šta nam sve život donosi - dodaje Biljana.

Suprug Janko imao je zadatak da joj ispuni samo jednu želju.

- On zna da je moja jedina želja da bude nasmejan, da vidim da je srećan, zadovoljan i da me zasmejava - ističe lepa Novosađanka.

Izvor: Blic
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.