Kompanija VOX electronics Tweet Wall Host ovogodišnje konferencije "Digital 2017"

Ovogodišnji - #Digital2017 - trajaće 2 dana - 07. i 08. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva, a konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

I na ovogodišnjoj konferenciji moći ćete uživo da pratite Tweet Wall sa najzanimljivijim tvitovima koji imaju hešteg #Digital2017. Ovogodišnji Tweet Wall Host je kompanija VOX electronics.

VOX electronics je prepoznatljiv brend za potrošačku elektroniku i male kućne aparate.

Kompanija je osnovana pre nešto manje od 15 godina, i za to vreme se na tržištu pozicionirala kao brend koji svojim kvalitetom i performansama može da odgovori zahtevima svojih kupaca. Misija kompanije je da odnosom kvaliteta i cene odgovori potrebama velikog broja korisnika, što uspeva sve ove godine. O kvalitetu VOX electronics proizvoda svedoči i dugi niz godina prisutnosti na tržištu, dobra pozicioniranost i konstatan rast.

Uz garanciju od 5 godina na sve uređaje bele tehnike, kao i 3 godine na televizore, sa VOX-om nema iznenadjenja.

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digital2017.rs, a kotizacije kupiti i putem www.gigstix.com

Pogledajte još