IZBOR POZNATIH DAMA: Sedam trendi frizura za jesen

Razmišljate da ove jeseni skroz promenite frizuru i boju kose? Srećom, poznati frizeri i koloristi su predvideli da će skoro svi poželeti da posle letnjeg odmaranja osveže svoju frizuru pa su nam pokazali koje će to 7 frizura vladati jesenjom sezonom, a poznate dame ih već uveliko nose.

"Bezobrazan" piksi

Jedna od najtrendi frizura za jesenje dane je popularna dečačka piksi frizura i to super kratka, smela, "bezobrazna", kao što nosi Zoi Kravic. Ukoliko vam je ovo ipak previše kratka frizura i želite da imate više slojeva, iskopirajte look Kejti Peri. Zamolite svog frizera da vam napred ostavi šiške koje će ići u stranu i ne zaboravite da je pepljasto plava nijansa apsolutni hit.

A post shared by Ciara (@ciara) on

Šiške u stilu Brižit Bardo

Ako se razmišljate da li konačno da ošišate šiške, ali se plašite rezultata, probajte najpre dužu varijentu u stilu lepotice Brižit Bardo. Ovakve šiške ćete brzo skloniti ukoliko smatrate da nisu baš najbolja opcija,ali garantujemo da ćete se ipak zaljubiti u ovakvu frizuru koja je u isti mah i damska, ali i daje dozu seksepila.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Ravan bob

Iako je bob već godinama unazad apsolutni pobednik kada je u pitanju promena frizure, ovog leta smo primetile da su poznate lepotice popu Bele Hadid ošišale na paž, ali sa jednakim krajevima. Ova frizura će biti vodeća i tokom jesenje sezone, a ukoliko želite unesete francuski šmek u svoj izgled, ovo je pravi put.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Neukrotive kovrdže

Ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu još bolje! Pustite svojoj kosi da pokaže svoju pravu stranu, da bude luda, divlja... Upotrebite presu sa kosu ili figaro da dodate volumen.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Uredna punđa

Iako su "messy bun" i dalje jedna od omiljenih pogotovo za svakodnevne obaveze, poznati frizeri savetuju da ove jeseni probate urednu punđu sa jasno definisanim razdeljkom.

A post shared by Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) on


Zalizani niski rep

Iako deluje vrlo jednostavno, nema ništa elegantnije od niskog zalizanog repa, tvrde poznati frizeri. Ali je bitno i koje proizvode koristite (ulje i lak za kosu) i za bolji efekat se potrudite da kosa ne bude oprana tog dana.

Razdeljak na jednoj strani

Ako ne želite da se šišate ili menjate boju kosu, ali vam je ipak potrebna bilo kakva promena, napravite razdeljak i prebacite kosu na jednu stranu baš poput Šej Mičel.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još